Lehet Magyarországon legálisan, orvosi úton (klinikán/kórházban) kasztráltatni magam?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol?2010. szept. 20. 15:58
1/53 anonim válasza:
Mármint elkötetni vagy golyotlanitani? Nem mind1 ...
2/53 anonim válasza:
Hát ha kasztráltatni, akkor nyilván golyótlanítani, tudtommal legalábbis azt jelenti...
3/53 anonim válasza:
sterilizációt meg tudják oldani, de azt már nem tudom, hogy a tb fizeti-e
4/53 anonim válasza:
Lehet, mindkettőt.
Most nagyon indiszkrét lennék, ha megkérdezném... miért is?
6/53 anonim válasza:
Bármelyik magánklinikán megcsinálják, ahol átoperálást is csinálnak...
7/53 A kérdező kommentje:
ÉS kb mennyibe fáj egy ilyen műtét?
2010. szept. 20. 16:09
8/53 anonim válasza:
miért akarod magadat kasztráltatni?
9/53 anonim válasza:
A VIII. kerületben köss bele egy nemnaptólbarnult fazonba és ingyen megcsinálják neked.
10/53 A kérdező kommentje:
miért akarom kasztráltatni magam?
1: felesleges dolgoktól (A SZEX IGÉNYÉTŐL) szabadítanám meg mmagam
2: sz@r vagyok benne (ku.rvákal voltam eddig, de akkor is...)
3: ha kasztráltatom magam, tutira nem lesz párkapcsolatom - így újabb felesleges problémáktól szabadulok meg
4: elegem van abból, hogy 13 éves kispi.csák kef.élnek már az ötvenes szexpartner számot súrolják. én nem akarok "hasonlítani" rájuk abban, hogy én is szexelek
és még van néhány, ami most nem jut eszembe
21 éves vagyok
2010. szept. 21. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!