Lehet Magyarországon legálisan, orvosi úton (klinikán/kórházban) kasztráltatni magam?
Most az a problémád, hogy feláll, és kívánod a szex-et csak nincs kivel??
Figyú ez normális reakció! Juj, hát mit ne mondjak.. 19 évesen az expasimnak már attól felállt, hogy megsimogattam az arcát, sőt még a gatyája is foltos lett...
Aztán lett egy másik exem 22 évesen, az meg állandóan "lekezelte" magát mielőtt együtt lettünk volna, sőt elárulta, hogy minden nap kezelésbe veszi, mert úgy jó neki, egyébként egész nap álló végtaggal közlekedne...
Nem ez a problémám, légyszi olvasd vissza azt a kommetemet, amiben az volt, hogy felesleges dolgoktól szabadítanám meg magam...
Kímélj meg a párkapcsolati történeteidtől...
Kösz.
kérd meg a haverod,h mindent beleadva rugjon tökön...lehetőlega kórház mellett,aztán irány a mütő,igy ingyenes lesz
de előtte pszichiátria...az is ingyenes,bemész és kéred h kezeljenek...ésutána remélhetőleg elvetted ezt a remek ötleted
Szerintem először is egy agyműtétre lenne szükséged.
Ha jól sejtem, szerelmi csalódás miatt szeretnéd ezt
tenni magaddal.
Tudod, az a probléma, hogy a törvény bünteti, ha mást bántasz, vagy megcsonkítasz, de azt nem, ha saját magaddal
teszed.
Az a gond, hogy egy ilyen műtét visszafordíthatatlan. Olyan dolgoktól fosztanád meg magad, amit örökre bánnál, lehet, hogy sok így a csalódás, és lehet, hogy a szerelem fájhat, és lehet, hogy néha nehéz, de megéri! és arra is gondolj, hogy soha nem lehetsz apa!
Ébresztő!
Gondold át!
Ha pedig komoly az elhatározás, akkor inkább legyél pap, vagy szerzetes, és ne csonkítsd meg magad feleslegesen.
Még előtted az élet.
hát ha tényleg ezt szeretnéd te tudod de minden esetre írok én is pár infót
ha tényleg kasztráltatni akarod magad vagyis levágatni a heréidet, erekciód lenne de a nemi vágyad csökkenne, és szerintem bár ez nem biztos de nem nagyon hiszem hogy el tudnál élvezni, mert igaz hogy a pénisz izgatásával van az ejakuláció de az orgazmus a sperma úgymond kiengedésétől keletkezik a heréből (ha jól tudom)
16f
bocs elírtam
*hát ha tényleg ezt szeretnéd te tudod de minden esetre írok én is pár infót
ha tényleg kasztráltatni akarod magad vagyis levágatni a heréidet, erekciód lenne de a nemi vágyad csökkenne, és szerintem bár ez nem biztos de nem nagyon hiszem, hogy lenne orgazmusod, mert igaz hogy a pénisz izgatása miatt keletkezik az orgazmus, de azt a sperma távozása okozza a herékből! (ha jól tudom)
16f
baltás téma
pedig más megoldás nincs
ha magadnak elintézed, onnantól ellátnak
már ha bele nem halsz addig
csupán kérésre senki nem fog kasztrálni
egyébként meg széles a net, olvasgass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!