Felfázással ügyeletre? Érdemes, vagy keddig várjak?
Felfáztam, csíp és szúr, ha pisilek, valamint utána is. Folyamatos vizelési ingerem van.
Cickafarkfüves-kamillás ülőfürdőt vettem már, valamint egy Augmentin Duo antibiotikumot is. Nagyon kellemetlen érzés.
Az járt a fejemben, hogy elmegyek ügyeletre, de érdemes szerintetek? Tudnának adni valamit? Siófoki kórházba mennék (itt lakom), de nem hiszem, hogy az urológián van ambulancia. Sima sürgősségi ambulancia és nőgyógyászati van, de szerintem ez az urológiához tartozik inkább.
ez urologia!gyógyszertát nincs a közelben?
urell tözegáfonyakapszula nagyon jó!
vagy esetleg urogin,de az kevesbe.
háziorvosi ügyeleten is bele tudják dugni a tesztcsikot a vizeletedbe, ezért nem kell ambulanciára menni
az augmentin duo-t ki adta?
Az még a múltkori influenzás időszakról maradt. Kb 5 szem.
Tőzegáfonya kapszula van itthon, lehet veszek be. Ügyeletes gyógyszertár van, ha írnak fel valamit, ki tudom váltani.
Egy órán belül bemegyek szerintem. Köszönöm a válaszokat.
Házi orvos, vagy urológia.
Semmiképpen sem nőgyógyászat!
Itt vannak jótanácsok:
Nem hiszem, hogy ügyeleten örülnének ha felfázással odamész, legalábbis van ahol azt mondják, hogy nem indokolt azonnali ellátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!