Felfázással háziorvoshoz vagy nőgyógyászhoz menjek inkább?
Figyelt kérdés
Ehhez a 2höz tudok eljutni hamarabb. Napok óta húzódó, enyhe felfázásom van. Itthoni praktikákkal próbálkoztam de nem múlik.2011. júl. 26. 21:22
1/12 anonim válasza:
Háziorvos is tud neked felírni antibiotikumot, ha nem annyira súlyos. Nekem volt felfázásom nemrég és elég volt hozzá elmennem.
2/12 anonim válasza:
Én pont eben a slamasztikában vagyok.Forró sós víben ázok minden nap egyszer és tolom befele a tőzegáfonyát ezerrel.Eddig bejött,enyhültek a tünetek 3 nap alatt,Akkor van gáz,ha már a hólyagod is masszívan fáj,nem csak amikor pisilsz,mert akkor a fertőzés elindult felfele és a vesédig el tud jutni,amit hidd el nem akarsz!
3/12 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok: nekem a gyógyszerrel megszűntek a tünetek hamar, ismerek olyat, akinek viszont feljebb terjedt, mert nem ment el dokihoz. Nem ítélem el az otthoni módszereket, de ez egy gyulladás, amit megfelelő módon kezelni kell.
5/12 anonim válasza:
Azonnal menny el nőgyógyászhoz!!! Én nem rég jöttem ki a korházbol felfázás és fertőzés miatt felfázás alapjából....és petefészekgyulladásom volt,3 hétig enyhe (majd otthon megoldom) tüneteim voltak...Ugy h jobb ha elmész.
6/12 anonim válasza:
Én 3x jártam így de mindig először háziorvos!Mondtam mi a gond,megvizsgálta a pisimet,majd akkor mondta mi a teendő!Küldött már kórházba,volt amikor csak ő írt gyógyszert és elmúlt!Legutóbb már az aszisztensek küldtek be urulógiára mert reggel 7kor ott dekkoltam a rendelőnél mert azt hittem szét szakadok!Ők adtam nospa injekciót ami nem használt így ők írtak beutalót hogy ne kelljen várnom még a dokinőre!
7/12 anonim válasza:
szerintem ne menj semelyikhez
én egyszer 10 évesen nagyon fel voltam fázva,de az anyám b.szott vinni orvoshoz,ezért annyit csináltam,hogy mikor hazaértem az iskolából,megittam egy meleg kakaót,ablakot kinyitottam hogy jöjjön a friss levegő,jól betakaróztam és ezt csináltam 3 napig,és az a 3 nap alatt el is múlt
13L
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. háziorvos lesz belőle, aztán ha ő úgy látja jónak elküld urulógushoz. szerintem ez jelenleg a legjobb megoldás.
2011. júl. 26. 22:08
9/12 anonim válasza:
ez nem nőgyógyászati probléma! Házi orvos, vagy urológus.
10/12 anonim válasza:
A 13 éves lánykának üzenem, hogy ha ilyen "okos tanácsokat" osztogat, akkor inkább ne írjon egy betűt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!