Borotváltam a hónaljamat, és úgy tűnik mintha lenne egy kis kidudorodás. Konkrétan nem tudok kitapintani semmit, csomót nem érzek, és nem is fáj. A háziorvoshoz, vagy a nőgyógyászhoz menjek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 13:42
2/4 anonim válasza:
Engem is elküldtek ilyen csomókkal kivizsgálásra és kiderült hogy a borotválástól van!
Ugyhogy ne aggódj:)
3/4 anonim válasza:
Ha zavar, akkor háziorvos előbb. De a nőgyógyász is szívesen megnézi.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt anno ilyen, nem tudom, milyen dezodort használsz, én anno Secret Platinumot használtam. Aztán ez a kis csomó begyulladt, bevörösödött néha, volt, hogy fájt is, elmentem vele a sebészetre, felvágták, gennyes csomó volt benne. Mondta a doki, hogy annyira összehúzta a pórusokat a dezodorom, hogy benneragadt az izzadság, eltömődtek nagyon, és felgyűlt bennük a genny. A beavatkozás nem fájt, mert érzéstelenítő injekciót kaptam, a doktorbácsi szemüvegéből végignéztem az egészet a legapróbb fájdalom nélkül, egy hétig kellett kötést hordanom, és vigyázni, hogy víz ne érje, azóta már a heg is elmúlt, ami ott volt, és nem volt több ilyen panaszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!