Gyakori felfázással küszködöm melyik jobb a Jutavit Tőzegáfonya vagy a Walurinal max tabletta?
Szia! en is NAGYON sokszor vagyok felfazva. Van olyan immunerosito (Urologustol kell megkerdezni, hogy mi az), ami nekunk van kifejlesztve megelozo jellegel. Szedtem Walurinalt, nem igazan segitett. Most probalgatom a calivita URX-et. Eddig bevalt. Ebben van mindenfele jo cucc, nemcsak tozegafonya (nekem magaban az nem valt be). A calivita es az immunerosito is eleg draga, de nekem mar elegem lett, ugyhogy szinte "barmennyit" hajlando vagyok felaldazni, hogy ne legyek beteg megint. Nezz utanna a D-mannoz nevu szernek. Gyogyteak is vannak szep szammal (ha tozegafonyas mellett dontesz), cickafark, orvosi medveszolo, csalanlevel. A calivitaban van minden fent emlitett kivonat + afonya is.
Ja es ami meg segithet, ha erzed, hogy kezdodik a felfazas, ulj be derekig ero vizbe forro vizbe, amibe teszel fel-1 kilo konyhasot (legigenytelenebb, legolcsobb is jo). Sajat tapasztalatom szerint, ha nem bakterialis eredetu a felfazas, csak mondjuk valoban a hidegtol van, akkor a sos viz elmulasztja. Viszont nekem, ha elsore nem hat (kb. 15 percet ulok a vizben), akkor tobbszor mar felesleges megprobalni...
Mindegy mennyire dragak a megelozo szerek, jobb mint az antibiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!