Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1 vagy 2 tabletta? Nem tudom...

1 vagy 2 tabletta? Nem tudom hogy lenne jobb

Figyelt kérdés

béres-csepp szedéshez kapcsolódik a kérdésem tulajdonképpen. szóval rá is van írva hogy szedni kell hozzá c-vitamint (valaminek a felszívódását segíti elő asszem) és van ilyen külön béres c-vitamin hozzá. azt írja hogy minden bevételnél kell hozzá szedni. naponta 2x20 cseppet kell szedni. és itt vagyok problémában hogy hogy értheti hogy naponta 2 bogyót kell hozzá bekapni vagy elég egyet is az egész napihoz? azért gondolom mert az alap szükséglete az embernek 60 mg c-vitamin és ezek a bogyók 50mgosak szóval majdnem fedezi 1 is. nem udom hogy pazarlás lenne ha úgy is eszik még mellé az ember ezt-azt ugye amiben van valamennyi c-vitamin, vagy úgy gondolták hogy minden egyes 20 csepp után (tehát naponta 2) kicsit lehet túlbonyolítom de már gondolkodom egy ideje ezen. (nemsoká fogom újra elkezdeni mert még egy multivitamint szedek és nem tudom majd hogy álljak hozzá)

köszi szépen

2010. márc. 28. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha azt irja, hogy minden bevetelnel kell hozza szedni, akkor szerintem minden 20 csepphez vegyel be egyet.En ugy tudom, hogy a napi C vitamin szukseglet 100 mg, de ne aggodj, mert ez egy vizben oldodo vitamin, tehat, ha nincs szuksege ra a szervezetednek, akkor a vizelettel kiurul.
2010. márc. 29. 11:32
 2/2 A kérdező kommentje:
jah igen, lehet hogy a 60mg csak arra elég hogy ne alakuljon ki a skorbut.
2010. márc. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!