Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Februárban 40. napra jött meg a menstruációm. márciusra rendesen kiszámoltam hogy kb. 17-18.-a körül kéne megint megjönnie.Most már a 44. napnál tartok, vettem terhességi tesztet és negatív lett.A hasam ugyanúgy görcsöl mint mielőtt megjön. Rendszeresen élek nemi életet, megszakítássos módszerrel csináljuk.2 hete voltam nőgyógyásznál fogamzásgátló tablettát felíratni, ki is vizsgált rendesen,de semmi elváltozást nem talált.. Közre játszhat a késésben hogy nagyon fel voltam fázva és hogy nagyon rástresszelek a közeledő vizsgáimra? Kérlek adjatok valami tanácsot. 21/L

2012. ápr. 3. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát a megszakítás, nem valami biztonságos védekezési módszer.
2012. ápr. 3. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:

kérdező, szerintem felejtsd el egyenlőre a foggátlót, mert valami gond van a ciklusoddal, és azt kéne helyretenni, a foggátló meg segíteni nem tud, csak rontani a helyzeten

keress egy endokrinológus nőgyógyászt, aki megnézi a hormonszintjeid, és uh-z stb, hogy kiderítse mi bajod

ha ez csak egy hónap lett volna, nem lenne annyira gáz, de már egymás után kétszer megtörtént, ez nem fog valószínűleg magától javulni

2012. ápr. 3. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak!

Kellene nálad hormonszintet nézni hogy kizárhassák a PCO-t.

Én is így menstruálok, nekem is fog. gátlót ajánlott az orvos de nem fogadtam el.

Ha a hormonszinted rendben akkor lehet próbálkozni barátcserjével.

Segíthet a görcsökön és a ciklus rendezésében is.

2012. ápr. 3. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

40 napos ciklus hosszú. Nem biztos, hogy baj van, de bizony ilyen hosszú ciklus mellett előfordulhat. Mindig ilyen?

Ki kellene deríteni, hogy van-e egyáltalán szabályos peteérésed, és csak akkor elkezdeni a tabit, ha normális a ciklusod.

2012. ápr. 3. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:
elötte rendes ciklusaim voltak . és 1-2 nap eltérésel meg lehet mondani mikor várható. Ezért nem értem énsem.=S
2012. ápr. 4. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!