20 éves lány vagyok, de a baloldalon megy hátra a hajam, mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Voltam vele bőrgyógyásznál, aki nagy értetlenkedve nézett rám, merthogy ő nem lát semmit, de máskülönben épphogy csak rám nézett. Elküldött vérvételre, aminek az eredményét már másik bőrgyógyászhoz vittem (minden okés a véremmel), de az is csak azt mondta, hogy ,,hát én nem látok olyan nagy különbséget a két oldal között..." Hát basszus, ez nem így nézett ki. Felírt egy k*rva drága sampont+tonikot, amit sajna nem tudok megvenni, de igazából nem is hiszek a kencékben. Szerintetek hihetek? Nektek volt ilyesmitek? kihez forduljak ezzel? Nem tudom, mióta van ez, fél éve már biztos foglalkoztat a téma, de csak 2-3 hete mentem el dokihoz, addig vártam, hátha elmúlik magától. Három éve hajvasalóztam kábé 5-6 hónapon át hetente 2x kb, de az csak a hajvégeimet tette tönkre, szóval azután 1-2 évig minden rendben volt. Aztán rászoktam a hajbeszárításra (körkefe+hajszárító), na, azt hiszem, azzal rontottam el, na de már nem csinálom fél éve, ráadásul előtte is csak heti 1x csináltam, kábé 4 hónapokon át, aztán mindig szüneteltettem 1-2 hónapig. Írtam Nők Lapja Café-s ,,szakértőnek", aki letudott egy mondattal, annyival, hogy nézzem meg az oldalát (méregdrága kencék), látnia kellene a hajamat, ,,máskülönben lehet szó petefészek, máj, vesegyulladásról is, amire nem igazán látok jeleket... Máskülönben nem hullik a hajam, de elöl megy hátra. A fejbőrömön sincs semmi gombaszerűség. Szóval légyszi írjatok tapasztalatokat, tippeket, nyugtassatok meg... L202012. ápr. 2. 14:38
1/5 A kérdező kommentje:
,,máskülönben lehet szó petefészek, máj, vesegyulladásról is" << lemaradt a macskaköröm a végéről.
2012. ápr. 2. 14:43
2/5 anonim válasza:
Mi az, hogy elől megy hátra a hajad??? Bocsi, lehet, hogy én vagyok ilyen buta, de nem tudom értelmezni ezt a kifejezést... Pontosan akkor mi is a probléma?
3/5 anonim válasza:
Mi ez a megy hátra a hajad? Kopaszodsz? Vagy mégis mit takar? Bocs, de elképzelni nem tudom.
Vagy tegyél fel képet, vagy írd le kicsit jobban.
Amúgy azt még mondd meg, hogy milyen hosszú a hajad, szedsz-e valamilyen gyógyszert (főleg hormonálisat), vagy szedtél-e valami komolyabbat.
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt hittem, ismeritek a kifejezést. Tehát igen, nevezzük akkor kopaszodásnak... Nem szedtem gyógyszert, sose szedek, kábé megfázásra se szedek semmit. Pár hete szedek Schüssler-féle sót, elvileg jó a pattanások ellen, de szerintem sz*rt se ér, meg aztán a kopaszodás nem 3 hete kezdődött...
2012. ápr. 2. 15:05
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és hátközépig ér a hajam, mindig is hosszú volt, habár tavaly vállig érőre vágattam, de elég gyorsan lenőtt.
2012. ápr. 2. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!