Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 éves lány vok és 12 évesen...

15 éves lány vok és 12 évesen megjelent fehér cuccom mg mindig nem múlt el de már megjött (sok van) ez mi lehet? Vírus?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Milyen az állaga? Ha darabos (túrós) akkor gombás fertőzés. Szerintem keress fel egy nőgyógyászt, ő felír neked valamilyen kúpot vagy krémet. Ha tényleg gombás fertőzés, ne habozz, könnyen átterjedhet.
2012. márc. 29. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Vagy menj el a háziorvosodhoz és irass fel egy "Klion D" nevű kúpot. Minden este fürdés után egyet, és 10 nap alatt eltűnik.
2012. márc. 29. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha a fehér "cucc" a folyás, akkor az nem is fog elmúlni mostanában, majd csak klimaxkor. Amíg nincs rossz illata, nem csíp vagy nem viszket a puncid, addig semmi baj.
2012. márc. 30. 07:28
 4/13 A kérdező kommentje:
jajj hát nem fertőzés ez bizti mert se nem büdös se nem darabos se nem semmi csak egyszerűen nagyon sok a bugyimon is látszik nagyon és ezt kcisit finomabban ugye mondtam az egyik barinőmnek és mondta h neki is csak h van akinek kevesebb és h ez azért van mert h tágul a hüvelybejáratom vagy mi az. és akkor mondta h erre van a tisztasági betét és kérdeztem h midnen nap tegyek be? és akk modnta h miért ne de az oszitársaim se tesznek be :O ez csak engem zavar ennyir? mert igazából szoktam mdinefélét betenni h ne látszódjon a bugyimon. de a barátnőim szerintem nem?:O
2012. márc. 30. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, ahogy így leírtad. Nekem is így van, minden nap tisztasági... De nem gáz :) Majd elmúlik, de az még nem most lesz.
2012. márc. 31. 15:05
 6/13 A kérdező kommentje:
csak mindig arra gondolok h ha lenne pasim akkor beleülök az lébe...és akkor érzi avyg ha miniszoknyát veszek fel akkor látszik!! mármint a tisztasági vagy a bármi amit beteszek éppn!! és ha dugok ami nem most lesz persze akkor amikor leveszi a bugyimat akkor majd csodálkozik h tisztasági betét van bennem vagy nem folyok majd el az ágyra?:O :D
2012. márc. 31. 16:49
 7/13 A kérdező kommentje:
ja! meg ezt még mondtam másik barinőmnek is ő meg csodálkozott h én miről beszélek és akkor így elvicceltem mert aszittem h én avgyok a furcsa.de aztán a másik barinőm akiről fent beszéltem ő meg azt mondta h akinek nicsn ilyene akkor szokták alkalmazni a sikosítót :$ pl.
2012. márc. 31. 17:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha ruha nélkül vagy a fiú előtt, és akkor is van ez a fehér "cucc", hidd el, nem gáz, nem azt fogja nézni. :D Szoknyán keresztül sem látszik!

Ha meg elég sok van, akkor szexuális együttlétnél nem is biztos, hogy kell síkosító, persze ez emberfüggő...

Lényeg, hogy nem kell aggódnod, mert ez a Te korodban teljesen normális. :)

2012. ápr. 1. 10:21
 9/13 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen h segítettektek mostmár legalább nem izgulok miatta mert eddig mindig azt tettem :/ vagyis sokszor :)
2012. ápr. 1. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha egy fiút zavarja, hogy látja a folyást a puncidnál, akkor a fiú nagyon éretlen, nem való neki még kapcsolat!
2012. ápr. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!