15 éves lány vok és 12 évesen megjelent fehér cuccom mg mindig nem múlt el de már megjött (sok van) ez mi lehet? Vírus?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 16:04
1/13 anonim válasza:
Milyen az állaga? Ha darabos (túrós) akkor gombás fertőzés. Szerintem keress fel egy nőgyógyászt, ő felír neked valamilyen kúpot vagy krémet. Ha tényleg gombás fertőzés, ne habozz, könnyen átterjedhet.
2/13 anonim válasza:
Vagy menj el a háziorvosodhoz és irass fel egy "Klion D" nevű kúpot. Minden este fürdés után egyet, és 10 nap alatt eltűnik.
3/13 anonim válasza:
Ha a fehér "cucc" a folyás, akkor az nem is fog elmúlni mostanában, majd csak klimaxkor. Amíg nincs rossz illata, nem csíp vagy nem viszket a puncid, addig semmi baj.
4/13 A kérdező kommentje:
jajj hát nem fertőzés ez bizti mert se nem büdös se nem darabos se nem semmi csak egyszerűen nagyon sok a bugyimon is látszik nagyon és ezt kcisit finomabban ugye mondtam az egyik barinőmnek és mondta h neki is csak h van akinek kevesebb és h ez azért van mert h tágul a hüvelybejáratom vagy mi az. és akkor mondta h erre van a tisztasági betét és kérdeztem h midnen nap tegyek be? és akk modnta h miért ne de az oszitársaim se tesznek be :O ez csak engem zavar ennyir? mert igazából szoktam mdinefélét betenni h ne látszódjon a bugyimon. de a barátnőim szerintem nem?:O
2012. márc. 30. 17:15
5/13 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ahogy így leírtad. Nekem is így van, minden nap tisztasági... De nem gáz :) Majd elmúlik, de az még nem most lesz.
6/13 A kérdező kommentje:
csak mindig arra gondolok h ha lenne pasim akkor beleülök az lébe...és akkor érzi avyg ha miniszoknyát veszek fel akkor látszik!! mármint a tisztasági vagy a bármi amit beteszek éppn!! és ha dugok ami nem most lesz persze akkor amikor leveszi a bugyimat akkor majd csodálkozik h tisztasági betét van bennem vagy nem folyok majd el az ágyra?:O :D
2012. márc. 31. 16:49
7/13 A kérdező kommentje:
ja! meg ezt még mondtam másik barinőmnek is ő meg csodálkozott h én miről beszélek és akkor így elvicceltem mert aszittem h én avgyok a furcsa.de aztán a másik barinőm akiről fent beszéltem ő meg azt mondta h akinek nicsn ilyene akkor szokták alkalmazni a sikosítót :$ pl.
2012. márc. 31. 17:24
8/13 anonim válasza:
Ha ruha nélkül vagy a fiú előtt, és akkor is van ez a fehér "cucc", hidd el, nem gáz, nem azt fogja nézni. :D Szoknyán keresztül sem látszik!
Ha meg elég sok van, akkor szexuális együttlétnél nem is biztos, hogy kell síkosító, persze ez emberfüggő...
Lényeg, hogy nem kell aggódnod, mert ez a Te korodban teljesen normális. :)
9/13 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen h segítettektek mostmár legalább nem izgulok miatta mert eddig mindig azt tettem :/ vagyis sokszor :)
2012. ápr. 1. 12:47
10/13 anonim válasza:
Ha egy fiút zavarja, hogy látja a folyást a puncidnál, akkor a fiú nagyon éretlen, nem való neki még kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!