Szerintetek 163cm-hez hány kg dukál? 20éves lány vagyok!
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 15:02
11/17 anonim válasza:
Számold ki bmi-vel, mivel lány vagy ezért a felső határ felé orientálódj.
12/17 A kérdező kommentje:
BMI-vel kiszámolva 163cm-hez az 50-65kgig mondja azt h normál testalkatú.. és szerintem az nagyon nagy különbség... 53kg-san mondom azt h vékony vagyok, 50kg-san anorexiásnak néznék ki.. 61kg is voltam..akkor viszont már éreztem h husi vagyok.. nem h 65kg?? :D
2012. márc. 30. 15:58
13/17 anonim válasza:
Lányoknak jól áll ha husik, meg inkább több legyen mint kevesebb. :D
Érted, legyen mit fogni rajta. :D
Meg amúgy is anatómiai különbségek miatt a lányokon több a zsírszövet mint fiúkon.
14/17 A kérdező kommentje:
:) hát igen... mondjuk én sokkal jobban érzem magam 53kgsan mint 61kg...:)
2012. márc. 30. 16:41
15/17 anonim válasza:
Ilyen magassághoz voltam 63 és 47! is, de reálisan nézve 54-55 kg az ideális súlyom. nem tudom, hogy te milyen csontozatú vagy, de neked is kb. ekörül lehet az ideális
16/17 anonim válasza:
1 - 53 több, mint tökéletes.
2 - Pasiként mondom, nem a kg számít. ;)
17/17 A kérdező kommentje:
:) köszi... persze tudom...
csak nem nagyon értem, hogy ha az utcán a vékony nőciket nézik meg.. na meg rajtam is jobban áll egy ruha igy vékonyabban és sztem fürdőruciban is esztétikusabban nézek ki..de mégis azt mondják a pasik h jobb voltam úgy...!? nem is értem..:D
2012. márc. 31. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!