Milyen kovetkezmenye lehet egy hosszabb ideje fennallo eredmenytelenul kezelt huvelygombanak?
Figyelt kérdés
mar 3 hete folyamatosan fenall. a tipikus gombas tunetek mellett olyan panaszom van hogy reggelre csavarni lehet a "vizet" a bugyimbol mintha bepisiltem volna de nyilvan nem az. es napkozben is erzem hogy folyik valami vizszeru dolog. canestent es klion D100at hasznaltam. mit probalhatnek meg ki?2012. márc. 27. 20:34
1/2 anonim válasza:
ha nem kezelteted orvossal akár meddő is lehetsz. nem egy nagy dolog elmenni. vesz kenetet másnapra megvan az eredmény és ír fel kúpot és krémet.(tudom, mert én is most estem át életem első gombás fertőzésével).
2/2 anonim válasza:
Doki mit mondott,milyen vizsgálatokat csinált, biztos gomba?
lehet még betadinos ülőfürdő is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!