Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ciki?

Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy 12 vagyok és 75/B melltartót hordok és az nem is nagy rám, csak az a baj hogy az összes osztálytársam Asat hord . Sűrűn beszélünk a melltartókról, és olyan idegesítő hogy mindenki mondja hogy A én meg azt hogy B. Nagyon cikinek érzem. Szerintetek tényleg ciki ha nekem a legnagyobb a mellem az osztályban? Mert én ezt annyira utálom!

2012. márc. 25. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem is tudom, hogy jutott eszedbe. :)
2012. márc. 25. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
örülj neki inkább, hogy neked B-s kell, hidd el, később a srácok is örülni fognak neki. Az A-s tényleg csak miniatűr mellekre lett tervezve, az, hogy te fejlettebb vagy a többségnél, miért lenne ciki? Hidd el, ők is szívesebben hordanának B-s melltartót, csak nem fogják az orrodra kötni.
2012. márc. 25. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Később majd büszke leszel rá.
2012. márc. 25. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Vagy vegyél 80A-t, mert annak ugyan akkora a kosara, mint a 75B-nek.

De nem ciki, max irigykednek rád :P

2012. márc. 25. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
háhhááá :D abszolút nem ciki.:)
2012. márc. 25. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
amikor én voltam annyi idős mint te, még az volt a menő, ha valakinek minél nagyobb a melle. úgy látszik azóta feje tetejére állt a világ.
2012. márc. 25. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Az A-t csak azért gyártják, hogy el lehessen adni. Mondd azt, hogy neked is A-s van, csak nem kínai, hanem magyar.
2012. márc. 25. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
ha ti 12 évesen a melltartókról beszélgettek......
2012. márc. 25. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
mikor még én voltam annyi idős, mint te az volt a ciki, ha vki melltartót hordott ennyi idősen
2012. márc. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!