Csak nekem ciki ez a "menstruációs" dolog, az hogy jön belőlünk a vér? "//
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 18:32
1/11 anonim válasza:
Minden nőnek ciki, csak nincs más választás.
2/11 anonim válasza:
Maximum a gyerekeknek ciki. Ne haragudj, de szerintem egy érett, felnőtt nő nem érzi ezt cikinek. Tisztában van vele, hogy ez egy normális élettani folyamat...
3/11 anonim válasza:
Ne viccelj, nekem nem ciki, hogy csajnak születtem! :D
20/L
4/11 anonim válasza:
Nem ciki, de az ember diszkréten intézi... (Nem lobogtatja a betéteit a publikum előtt, nem emlegeti, nyomokat eltünteti stb...)
5/11 anonim válasza:
Nem ciki, csupán nem kell mindenkinek a tudtára adni. Az sem ciki, ha megveszed a boltban a tampont vagy a betétet.
6/11 anonim válasza:
Minden nő menstruál. Abszolút nem ciki! Ez egy természetes dolog. Nyilván ahogy előttem is elmondták, nem kell kiabálni, hogy neked megvan, de szégyellned sem kell.
7/11 anonim válasza:
Ez ciki?? Egyáltalán nem kell ilyenekre gondolni,hiszen ez egy nagyon természetes dolog,ezzel mindenki tisztában van. Ha nem véreznél,ahogy te írtad,akkor kisbabád sem lehetne. Szörnyű érzés lenne,nemde? :)
8/11 egyszomorulélek válasza:
Szerintem meg nem ciki mert ez egy természetes dolog hogy menstruálunk ezzel nemtudunk micsinálni..
9/11 A kérdező kommentje:
végül is igaz... :)
2012. márc. 2. 22:46
10/11 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok, és cikinek nem ciki, hisz' minden nőnek/lánynak van, de attól még nagyon kellemetlen...:// Én ilyenkor sehova nem tudok menni, és nem tudom, a fiú oszt.társaimnak mi a halált mondjak, miért nem mentem ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!