Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem lesz ciki a nőgyógyásznál?

Nem lesz ciki a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

Tini nőgyógyászatra járok,holnap megyek dokihoz,de ilyenkor télen nem szoktam teljesen leszőrteleníteni magam,csak nyáron,csak rövidre vágom és kész.Nem lesz ciki,hogy szőrös vagyok,míg a korombeli lányok 90%-a ilyenkor is szőrtelen?

Azt is cikinek érzem,amikor megkérdezi,hogy volt-e már kapcsolatom,és azt mondom,hogy nem,pedig ezt máshol nem tartom gáznak,csak a dokin kivül még 2-en vannak a rendelőbe.

17/L

2012. márc. 7. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, hidd el, nem fogja zavarni. Gondolj bele, hogy nem csak korodbeliek járnak oda, és nem csak olyanok, akik szőrtelenítenek. Ne érezd cikinek, neki ez tök természetes. :)
2012. márc. 7. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászok tisztában vannak azzal, hogy a nők nem csupaszok. A divatra meg tesznek magasról, ugyanis nem a párod egyik se, hogy számítson neki, hogy milyen fazonra van nyírva. Mellékesen megjegyzem, hogy az orvosok többsége szerint a szőrtelenítés kifejezetten egészségtelen.
2012. márc. 7. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
A nőgyógyásznál felesleges letagadni a kapcsolatot, mert ő látja, hogy mi van. Amúgy teljesen mindegy, hogy szőrös-e vagy nem, mert nem azzal foglalkozik, hanem megvizsgál. 17 évesen már nem kell szégyenkezni a kapcsolatod miatt.
2012. márc. 7. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány lányból állt a minta, amit vizsgáltál szeméremszőrzet szempontjából? Természetesen nem kötelező szőrteleníteni. Se nyáron, se tálen. Ugyanígy az sem ciki, hogy 17 évesen még nem volt nemi kapcsolatod.
2012. márc. 7. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha bizalmasan szeretnéd neki megmondani, hogy még szűz vagy, akkor kiküldheted a nővérkéket. Ehhez jogod van, hogy csak négyszemközt mondj valamit az orvosnak.

Ha cikinek érzed szőrösen, távolítsd el.

Én nem hiszem, hogy a korodbeli lányok 90%-a szőrtelenít. Olyan 50%-ra tenném.

2012. márc. 7. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez fura, a pasi orvos előtt nem ciki, hogy szűz vagy,a nővérek előtt, akik nők, ergo ők is voltak szüzek (ha nem azok még most is) szégyelled? Miért?

Amúgy sincs ezen semmi szégyellnivaló, szerintem teljesen normális, ha az ember 17 évesen még nem szexelt. Én 19 évesen vesztettem el a szüzességem, semmi károm nem származott belőle, hogy akkor történt. Most sem vagyok egy vénasszony, 26 évesen, tehát nem a nagyszüleid korosztálya vagyok... :)

Mi a fenének szőrtelenítenél télen...?

Nyugodj meg, tényleg semmi extra nincs ebben, csak tini vagy, azért kínos. Nekem könnyű, én már túl vagyok ezen az időszakon, de nagyon jól emlékszem rá, milyen volt, szóval megértelek abszolút! Csak feleslegesen görcsölsz, szóval szépen nyugodtan! :)

2012. márc. 7. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Félreértettem a kérdésedet. Nekem úgy jött le, hogy volt már kapcsolatod, csak nem akarod, hogy az asszisztensnők megtudják. Elnézést!
2012. márc. 7. 19:14
 8/11 A kérdező kommentje:

Az orvos is nő:)

köszönöm a válaszokat!:)

2012. márc. 7. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja, értem! :) Bocsi, csak a hülye sztereotípia, hogy minden nőgyógyász pasi... :)))

Még egyszer: NYUGI! Semmi baj. :)

2012. márc. 7. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, Ja, de azért a tini nőgyógyászaton álltalában női orvosok vannak szerencsére.

Egyáltalán nem ciki, sőt buszkén mondhatnád, csak sajnos a kor "szelleme" olyan, ami azt sugalja, hogy minél előbb kezdj el nemi életet élni, mert attól leszel felnőtt.

2012. márc. 8. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!