A menstruációt elöre lehet hozni valahogy egy két nappal?
szóval jövőhéten kell hogy megjöjön, de hétvégén ballagásra kellene mennem, ezzel nincs is gond csak az a baj, hogy nekem az elsö 3 napban nagyon erős a vérzésem, ilyenkor egy picit fáradtabb is vok, szóval nem szeretnék így menni a ballagásra és egy két-3 nappal elöre kellene hozni a mensimet
tudtok segíteni?
elöre is köszönöm a válaszokat
Eseményutánival egy csomó hormont beviszel a szervezetedbe és akár hónapokra is bekavarhatod a ciklusodat. Előrehozni vagy késleltetni, csak akkor lehet, ha doki ad injekciót vagy ha fogamzásgátlót szedsz, de egy ballagás nem ér ennyit, hogy utána hónapokra felboruljon a ciklusod. Hány éves vagy? A citromlé meg igyál sokat/keveset és hasonló dumáknak ne dőlje be, semmi alapjuk.
A Red Bull engem is érdekelne, hogy miben segít?
Nemtom, nekem anno a citromlé meg a C-vitamin nem jött be, sőt, még előre is hozta:/
Késletetésre csak a fogamzásgátlót tudom mondani, és még mielőtt le lennék hurrogva, hogy "sok hormon"... én most direkt egy kicsi homrontartalmút kaptam szintén menstruációs panaszok miatt :) (nekem is rendszertelen volt, túl erős és eltartott 10-11 napig is). Majd mikor lesz jövő hónapban a szalagavatóm, én is azzal késleltetem egy hétig, hogy ne kelljen úgy ácsorognom ott, hogy közben literszámra dől belőlem a vér.
Előrehozásra pedig egy kis tornagyakorlatot tudok, ami talán beválik. Állj kis terpeszbe, kicsit dőlj hátra, kezeket csípőre és szorítsd be a hasad alját, mintha a medencéhez akarnád tapasztani a méhedet, majd pár másodperc múlva kis pihenő. Ezt olyan 10-15 percig csináld pár napig, elvileg előrehozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!