Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációt ellehet valahog...

A menstruációt ellehet valahogy halasztani vagy, hogy hamarabb jöjjön meg?

Figyelt kérdés
Hát nyaralni megyünk s csak azon a héten mehetünk és nekem pont akkor lesz :S És én nagyon víz imádó vagyok úgy hogy nagyon akarok úszni!És a tamponban nem bízok meg annyira hogy avval menjek vízbe:S Ellehet halasztani 1 héttel vagy előrébb lehet hozni a menstruációt?
2011. júl. 6. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kizárólag fogamzásgátlóval. Viszont az előző menzesz első napján kell elkezdeni szedni, mint a nyaralásod.
2011. júl. 6. 16:56
 2/13 A kérdező kommentje:
hát pont tegnap előtt múlt el.és végülis 13éves vagyok:S
2011. júl. 6. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Szedsz fogamzásgátlót? Nem vagyok nagy híve a hormonkészítményeknek, de ha már szedsz, akkor csak továbbszeded és nem tartasz szünetet.

A másik opció a citrom v 1000-es C pezsgőtabi. A nővérem most ezt próbála. Neki a jövőhéten kell megjönnie, ami még oké, de a következő hónapban meg pont az esküvőjén kezdené. Így ő a héten elkezdett pezsgőtabit inni reggelente és meglátjuk, h kitolja-e. Ha igen, akkor jövő hónapban is ezt csinálja.

Én személy szerint múlt hónapban kezdtem el (a ciklus végén) minden reggel grapefruit levet inni (abban is sok a c vitamin) és ebben a hónapban előrehozta a peteérésemet kb 10 nappal (nagyon hosszú ciklusaim vannak, így még mindig normális), szóval lehet, h hamarabb jön meg.

Egy próbát megér a c vitamin kúra.

2011. júl. 6. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
13 évesen sajnos tárgytalan, fel sem írták volna
2011. júl. 6. 17:02
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudtam, hogy a c vitamin ekkora csodaszer! A nővéredét kitolja, a tiedet előrehozza!!! Fantasztikus!!! Csak logika nincs benne. És természetesen nem is igaz.
2011. júl. 6. 17:03
 6/13 anonim ***** válasza:
ui: remélem, legalább üveges grapefruit volt, ami sosem látott gyümölcsöt, csak cukrot...
2011. júl. 6. 17:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, h mikor kezded el. Ha egy héttel mensi előtt, akkor kitolja, ha egész hónapban, akkor előrébb hozza. Gondolkodjál már egy kicsit, mikor olvasol. Értelmező olvasásból már érettségi is van. Te biztos megbuknál.
2011. júl. 6. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:

*előrehozta a peteérésemet kb 10 nappal (nagyon hosszú ciklusaim vannak, így még mindig normális),

Nem, nem normális. A hosszú, de rendszeres ciklus normálisnak tekinthető, ha nem lehet kimutatni elváltozást és van peteérés, de az ingadozó nem normális, akkor se, ha 28-ra ingadozik 40-ről. Kérdezze meg orvosát, meg fogja mondani.

2011. júl. 6. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a biológia tudás ebben az esetben fontosabb és használhatóbb...
2011. júl. 6. 17:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Kénytelen vagy alkalmazkodni a menstruációhoz!
2011. júl. 6. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!