A menstruációt ellehet valahogy halasztani vagy, hogy hamarabb jöjjön meg?
Szedsz fogamzásgátlót? Nem vagyok nagy híve a hormonkészítményeknek, de ha már szedsz, akkor csak továbbszeded és nem tartasz szünetet.
A másik opció a citrom v 1000-es C pezsgőtabi. A nővérem most ezt próbála. Neki a jövőhéten kell megjönnie, ami még oké, de a következő hónapban meg pont az esküvőjén kezdené. Így ő a héten elkezdett pezsgőtabit inni reggelente és meglátjuk, h kitolja-e. Ha igen, akkor jövő hónapban is ezt csinálja.
Én személy szerint múlt hónapban kezdtem el (a ciklus végén) minden reggel grapefruit levet inni (abban is sok a c vitamin) és ebben a hónapban előrehozta a peteérésemet kb 10 nappal (nagyon hosszú ciklusaim vannak, így még mindig normális), szóval lehet, h hamarabb jön meg.
Egy próbát megér a c vitamin kúra.
*előrehozta a peteérésemet kb 10 nappal (nagyon hosszú ciklusaim vannak, így még mindig normális),
Nem, nem normális. A hosszú, de rendszeres ciklus normálisnak tekinthető, ha nem lehet kimutatni elváltozást és van peteérés, de az ingadozó nem normális, akkor se, ha 28-ra ingadozik 40-ről. Kérdezze meg orvosát, meg fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!