Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem lehet valahogy "megelőlege...

Nem lehet valahogy "megelőlegezni" a menstruációt?

Figyelt kérdés

Nagyon jó lenne,mert 3 hét múlva mennék táborba és ha jól számolok pont arra a hétre jönne meg.:/

Előre is köszönöm!

14/L

2011. jún. 24. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem kívánságműsor. A természetet nem lehet befolyásolni. Nekünk, embereknek kell hozzá alkalmazkodni.
2011. jún. 24. 08:57
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy kiemeled a kérdést még nem lehet :D
2011. jún. 25. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy sose értettem ez a jaj akkor fog megjönni, most világvége, pokolharc. Természetes folyamat meg kell tanulni vele élni. Én már mentem úgy fesztiválra, augusztus 20.-ra, síelni, úszni, túrázni, kirándulni, koncertre stb... hogy megvolt. Nem haltam bele.
2011. jún. 25. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt tényleg nem tudod befolyásolni! De ez nem betegség,ugyan úgy lehet mindent csinálni, csak néhány dologban körültekintőbbnek kell lenni!!!
2011. jún. 26. 07:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Sz*r ügy. De felgyorsíthatod, méghozzá úgy, hogy sokat iszol, főleg citromos vizet. Akkor hamarabb van vége.

Én is voltam úgy nyaralni (tengernél), 13 évesen, hogy pont akkor volt meg.

2011. jún. 26. 09:38
 6/10 anonim válasza:
Citromlével késleltetni lehet,és vörösborral elôre hozni,nekem a citromlé bevált.
2011. jún. 26. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Nálam a citromlé felgyorsítja. Szóval alapból tartana hat napig, de így csak három és fél napig tart. (Az is igaz, hogy amikor hat napig tartott, akkor nagyon keveset ittam.)
2011. jún. 26. 11:23
 8/10 anonim válasza:
Tippelhetek? Fonyódligeti gyermektábor?
2011. jún. 26. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem a citromlé eltolja. Megittam előtte egy üveg citromlét (persze nem magában:))

és egy héttel később jött meg. Szerintem ez emberfüggő, hogy mia hatása

2011. jún. 26. 12:50
 10/10 Csokisnokedli válasza:
Én úgy hallottam, hogy a citromlé eltolja, a fahéjj pedig közelebb hozza.
2011. jún. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!