Nem lehet valahogy "megelőlegezni" a menstruációt?
Figyelt kérdés
Nagyon jó lenne,mert 3 hét múlva mennék táborba és ha jól számolok pont arra a hétre jönne meg.:/
Előre is köszönöm!
14/L
2011. jún. 24. 08:52
1/10 anonim válasza:
Ez sajnos nem kívánságműsor. A természetet nem lehet befolyásolni. Nekünk, embereknek kell hozzá alkalmazkodni.
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy kiemeled a kérdést még nem lehet :D
3/10 anonim válasza:
Amúgy sose értettem ez a jaj akkor fog megjönni, most világvége, pokolharc. Természetes folyamat meg kell tanulni vele élni. Én már mentem úgy fesztiválra, augusztus 20.-ra, síelni, úszni, túrázni, kirándulni, koncertre stb... hogy megvolt. Nem haltam bele.
4/10 anonim válasza:
Sajnos ezt tényleg nem tudod befolyásolni! De ez nem betegség,ugyan úgy lehet mindent csinálni, csak néhány dologban körültekintőbbnek kell lenni!!!
5/10 anonim válasza:
Sz*r ügy. De felgyorsíthatod, méghozzá úgy, hogy sokat iszol, főleg citromos vizet. Akkor hamarabb van vége.
Én is voltam úgy nyaralni (tengernél), 13 évesen, hogy pont akkor volt meg.
6/10 anonim válasza:
Citromlével késleltetni lehet,és vörösborral elôre hozni,nekem a citromlé bevált.
7/10 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Nálam a citromlé felgyorsítja. Szóval alapból tartana hat napig, de így csak három és fél napig tart. (Az is igaz, hogy amikor hat napig tartott, akkor nagyon keveset ittam.)
8/10 anonim válasza:
Tippelhetek? Fonyódligeti gyermektábor?
9/10 anonim válasza:
nekem a citromlé eltolja. Megittam előtte egy üveg citromlét (persze nem magában:))
és egy héttel később jött meg. Szerintem ez emberfüggő, hogy mia hatása
10/10 Csokisnokedli válasza:
Én úgy hallottam, hogy a citromlé eltolja, a fahéjj pedig közelebb hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!