Nem lehet valahogy előre hoz i a menstruációt?
Figyelt kérdés
Még nem jött meg soha, de már szeretném nőnek érezni magamat. Nem kérek olyat, hogy a mensi rossz, örüljek amíg nincsen... Csak normális válaszokat, légyszi!
13/L
2010. dec. 27. 18:23
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi: hozni
2010. dec. 27. 18:24
2/8 anonim válasza:
Lesz még eleged a menstruációból, és azokban a napokban nagyon fogod utálni, hogy nő vagy, mert kib@szottul tud fájni.
3/8 anonim válasza:
majd jön az magától. Ismerek olyat akinek 21évesen jött meg először de ez nagyon extrém eset. Nagyon fogod még utálni. De jó várakozást.:)
4/8 anonim válasza:
nem, nemlehet. akkor jön meg amikor úgy érzi
5/8 anonim válasza:
Ha megjön, nem nősz tovább, mert leáll illetve minimális szintre csökken a növekedési hormon termelése és helyette a nemi hormonok kezdenek termelődni.
6/8 anonim válasza:
Nem lehet. Várd ki szépen, türelemmel, amíg elég fejlett lesz a szervezeted. A menstruáció azt jelzi, hogy a tested már elég érett arra, hogy életet adj egy kisbabának. Persze ezt még jónéhány évig nem kell kipróbálni, szóval csak ésszel :=) Ennyi idősen nem vagy semmiről sem lemaradva, a klimaxig lesz még elég alkalmad megtapasztalni, milyen a menstruáció.
7/8 A kérdező kommentje:
18:39
nem baj ha nem növök, már így is 168 cm vagyok... Nekem ez elég :)
Amúgy köszi!
2010. dec. 28. 10:56
8/8 anonim válasza:
Én már hamarosan 1 éve menstruálok és még mindig növök már 170 cm vok pedig még csak 12 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!