Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét?

Tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
megjött egy napja. nem tom melyik a jobb.
2009. jún. 12. 18:48
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Tapasztaltak írjatok.Melyik kényelmesebb?
2009. jún. 12. 18:49
 2/18 anonim válasza:
55%
BETET
2009. jún. 12. 18:51
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Tampon, de ez egyénfüggő általában a tampontól sokan félnek, kezdésnek jó a betét aztán majd késöbb kipróbálhatod a tampont.
2009. jún. 12. 18:52
 4/18 anonim ***** válasza:
41%

Ezek szerint neked még eddig nem volt?

Én tanpont használok,és nekem az vált be,viszont ha neked csak most kezdődött a mensid akkor sztem betétet használj.

2009. jún. 12. 18:53
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

a TAMPON-ból ami nem tanpon.................

létezik mini, normális is, és szerintem az a legkényelmesebb...főleg hiniénia szempontjából.

2009. jún. 12. 18:55
 6/18 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi elírtam...
2009. jún. 12. 18:58
 7/18 anonim ***** válasza:
78%

kezdőknek általában betétet javasolnak, addig is ismerkedzs a helyzettel:)

később jöhet a tampon...én azt használom, nekem ez vált be, kényelmesebb, higiénikusabb, nem érzem hogy "zacsi" lenne a bugyimban, nem mozdul el, nem lesz piszkos a bugyim, nem látszik át a feszülős nadrágon, nem fülled be a bőröm satöbbi satöbbi...viszont oda kell figyelni a rendszeres cserére és a higiéniára (mindig legyen tiszta a kezed csere előtt és természetesen utána is)

20/L

2009. jún. 12. 19:00
 8/18 anonim válasza:
79%
TAMPON...azért mondom,mert itt a nyár és hát...a betétbe kicsit...(szagos lesz a véred)...és különben is van mini tampon is!!!!
2009. jún. 12. 19:03
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Én 8 éve menstruálok ebből 6,5 betét volt. Kellemetlenül éreztem magam, mindig attól féltem mikor ázok át egy rossz mozdulat után, aztán egyszer rávettem magam hogy kipróbáljam a tampont. Persze szigorúan csak minit, először azt is csak itthon... Pár nap után teljesen hozzászoktam és elkezdtem bízni benne. Most már normált használok, és imádom, mintha nem is lenne meg. Elég egy kisebb tisztasági betét mellé, így ha véletlen gyorsabban kéne cserélni, akkor sem lesz nagy baj. Úgy érzem magam mint bármikor máskor. Ha itthon vagyok, akkor viszont néha továbbra is betétet használok.
2009. jún. 12. 19:45
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
csak mert van aki nem szereti a tampont hanem inkább betétet használ, attól még nem kell lepontoznia azt, akinek a tampon vált be...szánalom...
2009. jún. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!