Nagyon elegem van! Mit csináljak, hogy ne legyen minden hónapban hüvelygombám?
Július óta minden hónapban legalább egyszer gombám lesz. Fürdőbe szedtem össze.
CNS hüvelykúpot kapok rá minden alkalommal, ami használ is, de többnyire menstruáció után újra kijön.
El nem tudom mondani mennyire unom már!!!
Gynoflor hüvelytablettát kaptam, most mikor tünetmentes voltam, és hogy kezdjem el, amint elmúlik a mensi. El is kezdtem, na de nem kijött az első után úja? Most 3ezret b.sztam el, mert tudtommal 6szemet muszáj alkalmazni belőle.
Én már azon gondolkozok, hogy lehet más bajom van és azért újul ki ez ennyire sűrűn.
Nem váltogatok partnert, sokáig ő se fertőzhetett vissza, mert szigorúan gumit használtunk.
Leghamarabb hétfőn tudnék elmenni, de már addigra 2hüvelykúpot elhasználok, mert nem birom ezt a viszketést.
Intim mosakodót is használok már egy jó fél éve, de semmi értelme.
Ha például candidám lenne, akkor lehetne értelmes magyarázat rá ez a visszatérő hüvelygomba?
Vagy például gondoltam arra is, hogy el kéne hagyni a tampont, mert lehet amiatt jön ki a mensi után többnyire.
Plusz fáj is a tampon használat, hiába teszem fel jól, néha beleszúródik az alhasamba elég élesen.
ne használj tampont, amíg meg nem gyógyulsz bár jobb lenne utána sem
az intim mosakodót felejtsd el és keress olyan orvost aki kenetet (!) vesz és úgy kezel+ a partneredet is kezeltesd
így meg fogsz gyógyulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!