Már megint hüvelygombám van. Múlt hónapban is dokinál voltam ezzel, most úgy érzem megint előjött. Tiszta selejtesnek érzem magam, az életkedvem is elmegy ilyenkor. Szerdán és csütörtökön van doki, ma kezdett el viszketni. Jó lesz a Canesten kombi?
remélem a párod is kenegette vmivel a sajátját, mert ígymeg necsodálkozz ha folyton visszakapod....
ha lactacydot használsz, akkor dobd ki.
mosd ki a fejérnemőidet magas hőfokon és vasald is ki.
minden este egyél meg egy gerezd fokhagymát.
kicsit kevesebb cukrot és szénhidrátot fogyassz.
vehetsz még normaflore-t a patikában. ez bélflóra regeneráló készítmény
megértelek:( én már hosszú hónapok óta szenvedek de semmi...kicsit elmúlik és jön visza...én most szerdán este hívtam fel egy újabb nőgyógyászt és keddre aqdott időpontot, azaz 6nap.én is így éreztem mint Te, h hogyan fogom kibírni azt a 6napot viszketve-szenvedve:(
A párodnak elég csúnya a viselkedése már ne is haragudj, h ezt a szemedre hányja.Ő nem kapja el tőled? Nálunk a minimum hogy a férjem ezekben a napokban mégjobban mellettem áll.mielőbbi gyógyulást Neked!
Szerintem használj Love Moon intim betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!