Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 17 eves vagyok es a menstruaci...

17 eves vagyok es a menstruaciom nem jott 3honapja. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Utoljara Novemberben volt meg, ebben a honapban egyutt voltam a baratommal, elment, de nem hatolt be. Decemberi honapban mar nem volt menstruaciom. Tesztet nem csinaltam, mivel nem hatolt be szoval igy nem lehetek terhes. De most mar felek. A hasam jelzett hogy meg fog jonni, es csunya pattanasaim is voltak. De megsem jott. Januarban elmentem nogyogyaszhoz, huvely mintat vett, es kiderult hogy gombasodasom van. Azt mondta antibioutikum miatt. Novemberben es Decemberben 2 fogamat huztak, ezert antibiotikumot, es fajdalom csilapitot szedtem 2 hetig. A gombasodasra kaptam kremet, es kupot amit egy hetig szedtem. Kaptam gyogyszert ami meghozza a menstruaciot, de nem hozta meg. Ezert 2het mulva megint vissza mentem, es kaptam ugyanezt a gyogyszert, meg mindig nem jott meg. Ezen a heten kedden megint visszamentem, vett vert es azt mondta hogy lehet hogy valamelyik hormonom nem mukodik . Tenyleg a hormonommal lehet baj, vagy terhes lennek? Jovoheten kedden mondjak meg a vervetel eredmenyeit, addig meg megorulok. Ha valali volt mar igy, vagy tud valamit, legszi irjatok.
2012. márc. 15. 18:27
 1/8 anonim válasza:

A gyógyszer nagymértékben befolyásolja a menstruációt.

Csinálj már egy tesztet, most tényleg szükség volt 3 hónapon keresztül aggódni? A teszt kimutatja, bár 2-t csinálj, mert ha pozitiv az nem hazudik, de ha negativ az hazudhat.

Remélem érted.

2012. márc. 15. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha a nőgyógyász megvizsgált, akkor csak észrevette volna, hogy esetleg terhes vagy.Hisz akkor már akár 2 hónapos terhes is lehettél.Ha lefeküdtél a barátoddal, akkor lehetsz állapotos, ha csak a "kapuban bekopogtatott" - ha érted, mire gondolok. Szóval nem félnél a terhességtől, ha szóba sem jöhetne, mint lehetőség.

Csinálj tesztet, de nem ártana azzal jelentkezned az orvosnál, hogy lehetsz terhes, mert az óra ketyeg, s aztán már késő bánat. Kérdés, hogy a vérvételen mire keresnek rá. Lehet hormonális probléma is, 17 éves korban még ki-kihagyhat a menzesz.

2012. márc. 15. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Terhes nem lehetsz, mert már nőne a hasad és lassan mozogna is a baba. Szerintem a doki már érezte volna ha baj van. Ez hormonzavar lehet.
2012. márc. 15. 21:01
 4/8 A kérdező kommentje:

En is ugy gondolom hogy nem lehetek terhes, mivel nem kerult oda sperma.Az orvos csak mintat vett a valadekbol.Ebbol eszre vette volna a terhesseget?A gyogyszerek beszedese utan azt mondta ,hogy valamelyik hormonom leallt , es nem mukodik.

De ma vettem egy terhessegi tesztet , 1 csik jol latszott ,a masodik csak halvanyan.Ez mit jelent?

2012. márc. 16. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Minden valamire való nőgyógyász a vizsgálatkor megérzi, hogy lehet-e terhes a páciense.Téged nem vizsgált, nem tapintott, csak kenetet vett?

De miért aggódsz annyit, ha valóban nincs esély a terhességre? Vagy azért volt ott valami mégis? Ezzel ne játszadozz, itt senki nem adhat neked választ arra, hogy lehetsz-e terhes, viszont ha halogatod, akkor kifutsz az időből, s már elvetetni sem tudod a babát, ha egy nem várt terhesség köszönt rád. Mondd meg az orvosnak kerek-perec, nézze meg, lehetsz-e állapotos! Csak az lehet biztos.Egyébként biz. gyógyszereket nem szabad szedni korai terhesség esetén, tehát az orvos, ha felírja, ki kell, hogy zárja, hogy nem terhes-e a betege. De tudjuk, hogy vannak trehány orvosok.

2012. márc. 16. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg is vizsgalt ,es kenetet vett .Ebbol mar eszre vette volna ? Hormon gyogyszert kaptam amitol meg kellett volna jonnie ,de nem jott.El olvastam a btegtajekoztatot ,es at irja hogy ezt a gyogyszert nem lehet szedni allapotosan,mert vetelest is okozhat.Ha az lennek akkor nem irt volna fel ilyen gyogyszert ,szerintem. "Egyutt letkor" nem tortent semmi ,ezt inkabb pettingnek, vagy szaraz szexneknek mondhatnam .De tenyleg semmi nem tortent mert nagyon figyeltunk. De akkor mert mutatott a teszt pozitivat?? Hibas lehetet vagy ,ciszta ,mioma miatt is mutathat pozitivat?
2012. márc. 17. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem, miómát nem "lát" terhességnek a teszt.

Sokan arra "fáznak" rá, hogy azt hiszik, "kint" fejezték be az együttlétet, de közben már az előváladék is alkalmas arra, hogy megtermékenyítse "bent" a nőt.Ne filózgass, menj orvoshoz, hogy magad is megnyugtasd! De ne köntörfalazz! Kérj terhességi vizsgálatot!

2012. márc. 17. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Voltam megint orvosnal ,es kiderult hogy 4 honapos terhes vagyok. Eddig semmi jelet nem ereztem hogy az lehetnek .De ezen a heten kezdett a baba mozogni . Nem tudom hogy mondjam el anyunak ,nem tudja hogy baratom van .Felek elmondani.
2012. márc. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!