3hónapja késik a menstruációm. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 20:37
2/6 A kérdező kommentje:
nem mutatja ki teszt és orvos is azt mondta hogy nem.létezik több hónapos hormon zavar?nem értem.
2009. júl. 12. 20:42
3/6 anonim válasza:
Hormonbaj.Vagy az előbbi.Menj dokihoz.
4/6 anonim válasza:
Voltál dokinál azt írtad, és nem tudott semmi magyarázatot adni? Ha nem baba, akkor valami hormonális lehet, de ez függ attól, hogy hány éves vagy, mert fiatalabbaknál, előfordul, hogy kimarad, bár akkor sem 3 hónapot:S
5/6 anonim válasza:
Irány újra a doki, és tessék belőle valami épkézláb ötletet kiszedni, nehogy komoly bajod legyen!!!
Hajrá! :)
6/6 anonim válasza:
nagyon függ attól hány éves vagy:
ha eddig rendszeres volt és már kinőttél a pubertáskorból, akkor hormonzavar szerintem is.
de nekem pl az első mesesem után kb ennyi idő múlva jött meg másodszor, szóval eleinte szerintem normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!