Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítséget kérnék, nagyon...

Segítséget kérnék, nagyon tanácstalan vagyok! Mi a véleményetek erről? 18/L

Figyelt kérdés
február óta 3szor voltam nőgyógyásznál,azzal a panasszal,hogy a barátommal lett volna az első,de nagyon fájt.Első alkalommal azt mondtaa doki hogy gombás fertőzés,adott gyógyszert,kúpot.Nem mulasztotta el.Következő héten vissza is mentem,elküldött kismedence ultrahangra,van e valami más dolog a háttérben.De minden rendben volt.Addig amig nemmentem vissza az eredménnyel nem adott semmi gyógyzsert.3.jára lámpával megnézett,ujra gyógyzsert és már 10kúpot írt fel.Pénteken lesz az utolsó kúp.Már nem fáj annyira,mint az első kúránál,akkor minden kúpnál sírtam ugy fájt.Most már nemsírok,de mikor belesz helyezve a kúp,szúr és fáj.Gondolom ez nem normális.Nem szeretnék már visszamenni,mert már ígyis rengeteg kiadásunk volt/lett.Szerintetek megpróbáljam a gyógyzsertárból a canesten hüvelykúpot+krémet,vagy fokhagyma tabletta stb...mit csináljak szerintetek?nagyon szomorú vagyok hogy nem múlik el és a barátommal se tudjuk átélni végre az elsőt:( Egyik barátnőm tanácsolta,próbáljuk meg a 10 kúp után,de szerintem ha a kúp fáj,a pénisz is fog...:S Valami tanácsot kérnék ti mit gondoltok!Előre is köszönöm!18/L

2012. márc. 15. 07:56
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!Egyik bartánőmnek is az alhasa fájt a napokban mikor próbálkoztak a barátjával,ő is ilyen gyulladásokkal küzd,nincs is rendes nemi élete...

Amugy az utolsó 2kúpnál teljesen úgy álltam hozzá hogy megfogyok gyógyulni szeretnék szexelni és csak akkor fájt egy picit a kúp mikor el lett kezdve betolva,utána nem éreztem szinte semmit! nagyon meglepődtem..utána mikor olvadt bennem szét a kúp picikét éreztem hogy még csípett..

tegnap este fogyott el a kúp,így nemtudom hogy meggyógyultam e,vagy az még baj e hogy a betolásnál picikét fájt csak,de teljesen kibirhatóan,vagy még kell e kúp..

2012. márc. 17. 08:21
 22/33 anonim ***** válasza:

Picit nehezen akarod "meghallani", hogy ennek pszichés háttere is lehet! Persze könnyebb egy fertőzést felvállalni, de pár válasszal odébb feltettem neked pár kérdést. (családi háttér, illetve korábbi szexuális inzultus)

Az a baj, hogy megfordulhatsz 50 orvosnál is, ha más van a hátterében, akkor az erre szakosodott szakember (szexuálpszichológus) tud csak segíteni. (és fog is)

Az oké, hogy visszamész egy kontrollra most, de ha az negatív, akkor el kell fogadni hogy máshol van a probléma forrása.

2012. márc. 17. 08:27
 23/33 A kérdező kommentje:
Én nem akarom meghallani??????? pont most irtam le hogy mennyire pozitíven próbálok hozzá állni máshogy gondolkodni!!!!!!!!!! Ebben nagyon tévedsz!
2012. márc. 17. 08:29
 24/33 A kérdező kommentje:
vagyis nem is próbálok,hanem teljesen pozitívan is állok hozzá!
2012. márc. 17. 08:29
 25/33 A kérdező kommentje:
És én elhatároztam már amikor irtad is legelőször,én nemfogok szexuálpszichológushoz menni 18évesen!Mert változtatni fogok! És ez azóta igy is van!
2012. márc. 17. 08:32
 26/33 anonim ***** válasza:
A legtöbbet a gyakorlat fogja segíteni. :)
2012. márc. 17. 08:43
 27/33 anonim ***** válasza:

Ajaj... a reakcióból ítélve tényleg gond van! Mindegy a net nem alkalmas erre, hogy itt beszéljük meg.

2 tévhit: - a pszichológushoz nem a "hülyék" mennek, hanem azok az egészséges emberek, aki felvállalják t a problémákat és nem strucpolitikát folytatnak.

2. Ha pszichés háttere van egy vaginizmusnak, akkor az nem fog magától a "fejlődéstől" megszűnni. És sajnos pozitív gondolkodástól sem. Pszichés hátteret okozhat gyermekkori trauma, vagy a család nagyon prűd hozzáállása stb.

Jó hír, hogy ezeket fel lehet szépen dolgozni.

Tanácsot kértél én elmondtam a véleményem, persze nem kell megfogadni...

2012. márc. 17. 08:45
 28/33 A kérdező kommentje:

nincsen semmilyen családi gond a háttérben,anyukámmal is szoktam beszélgetni erről.

Nem is azért irtam hogy oda gyogyósok mennek szerintem semmi ilyet nem irtam,de én képes leszek a szexre,nem lesz semmi gond,én hiszek benne!

2012. márc. 17. 08:55
 29/33 A kérdező kommentje:
nincs vaginizmusom sem
2012. márc. 17. 08:55
 30/33 anonim ***** válasza:
Ha amikor felrakod utánna csíp, lehet hogy rosszul csinálod és megsérted magad! azért fájhat és utánna érzékenyebb mikor a gyógyszer szétmegy! és igazad van, a pozitív gondolkodás segít akkor csináld, mert az a fontos hogy álslsz hozzá...hogy a barátod türelmes-e és képes melletted állni amig közdesz magaddal ha igen, akkor semmi problémád, problémátok nem lesz! sok szerencsét! és irj ha sikerült! :)
2012. márc. 17. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!