Segítséget kérnék, nagyon tanácstalan vagyok! Mi a véleményetek erről? 18/L
Nagyon köszönöm a válaszokat!Egyik bartánőmnek is az alhasa fájt a napokban mikor próbálkoztak a barátjával,ő is ilyen gyulladásokkal küzd,nincs is rendes nemi élete...
Amugy az utolsó 2kúpnál teljesen úgy álltam hozzá hogy megfogyok gyógyulni szeretnék szexelni és csak akkor fájt egy picit a kúp mikor el lett kezdve betolva,utána nem éreztem szinte semmit! nagyon meglepődtem..utána mikor olvadt bennem szét a kúp picikét éreztem hogy még csípett..
tegnap este fogyott el a kúp,így nemtudom hogy meggyógyultam e,vagy az még baj e hogy a betolásnál picikét fájt csak,de teljesen kibirhatóan,vagy még kell e kúp..
Picit nehezen akarod "meghallani", hogy ennek pszichés háttere is lehet! Persze könnyebb egy fertőzést felvállalni, de pár válasszal odébb feltettem neked pár kérdést. (családi háttér, illetve korábbi szexuális inzultus)
Az a baj, hogy megfordulhatsz 50 orvosnál is, ha más van a hátterében, akkor az erre szakosodott szakember (szexuálpszichológus) tud csak segíteni. (és fog is)
Az oké, hogy visszamész egy kontrollra most, de ha az negatív, akkor el kell fogadni hogy máshol van a probléma forrása.
Ajaj... a reakcióból ítélve tényleg gond van! Mindegy a net nem alkalmas erre, hogy itt beszéljük meg.
2 tévhit: - a pszichológushoz nem a "hülyék" mennek, hanem azok az egészséges emberek, aki felvállalják t a problémákat és nem strucpolitikát folytatnak.
2. Ha pszichés háttere van egy vaginizmusnak, akkor az nem fog magától a "fejlődéstől" megszűnni. És sajnos pozitív gondolkodástól sem. Pszichés hátteret okozhat gyermekkori trauma, vagy a család nagyon prűd hozzáállása stb.
Jó hír, hogy ezeket fel lehet szépen dolgozni.
Tanácsot kértél én elmondtam a véleményem, persze nem kell megfogadni...
nincsen semmilyen családi gond a háttérben,anyukámmal is szoktam beszélgetni erről.
Nem is azért irtam hogy oda gyogyósok mennek szerintem semmi ilyet nem irtam,de én képes leszek a szexre,nem lesz semmi gond,én hiszek benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!