Segítséget kérnék, nagyon tanácstalan vagyok! Mi a véleményetek erről? 18/L
Ha nincsen már fertőzésed, akkor pszichés lesz sajnos. Hülyén hangzik, de ilyenkor a nők a péniszt "fegyverként" élik meg. Ennek összetett oka van, szexuálpszichológus tud segíteni.
Nem történt veled korábban szexuális inzultus, ill otthon nem kezelitek túlságosan tabunak a témát?
hát ha a kúp fáj,a pénisz sokkal jobban fájhat...
szoktam még viszketést érezni a hüvelyemben,szerintem meglehet még a fertőzés..
Igen. Fáj. Én mondom, nem hazudok. Fájni fog elsőre.
És akkor mi van?
Lehet csökkenteni egymásra hangolódással, lelki felkészüléssel, a tested megismerésével.
De attól még fájni fog.
Aztán jó lesz. Átérzed (jó esetben) a szeretetet, a vágyat, az izgalmat, a nemi vonzalmat.
köszönöm a választ!
szerintetek akkor az utolsó kúp után várjak,hogy lesz e folyásom,stb?utána ha érzem nincs rendben a dolog,keressek fel egy másik nőgyógyászt?szexet megpróbáljam?
Szia!
Nekem is problémám van a szexszel de nekem az alhasam fáj, és ezért nem tudom teljesen élvezni és ellazulni! 21 éves vagyok és még nem volt orgazmusom, 4 férfival voltam együtt, tapasztaltabb, tapasztalatlanabb, tehát nem a partnerrel van a gond! hanem velem, járok dokihoz aki igy úgy, ujjal, ultrahanggal is megvizsgált, de nem talált semmi komolyat, tehát nekem is a fejemben van valami baj! :) :(
Ha orvos többször is látott és nem vett semmi fájdalomra utaló okot, ami már igen a hüvelyed elején kezdődik, akkor tényleg az lehet a baj hogy feszült vagy! hiába próbálsz ellazulni...a tested nem úgy gondolja! ( Én is probálok minnél nyugodtabb lenni, csak a páromra és magamra gondolni, átadva magam a szerelmünknek, de hiába...)
Nézzen meg egy másik dokit, akár magán doki is legyen akivel nyugodtan tudsz beszélni, mert azért fizeted és nem fog 5 perc után kidobni a rendelőjéből!( én is ezt fogom a napokban tenni)
Lehet hogy túl sokat írtam magamról, csak gondoltam megosztom veled...Sok sikert!
És amúgy az első nekem nem fájt, nem véreztem utánna, a partnerem is meglepődött, de a hugom majd belebolondult! Tehát csak nyugi, rengeteg előjáték, akár eszközökkel, sikosítóval...minnél ruglmasabb legyél! :)
V
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!