Melyik tampon vált be nektek a legjobban? Melyik a legkényelmesebb? /lent/
Figyelt kérdés
Még sosem használtam tampont, tudom, hogy minivel kell kezdeni, de én kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalatokra. 15/L
Légyszi csak normális válaszokat!!
2012. márc. 12. 18:06
11/13 anonim válasza:
én eddig csak OB mini-t használtam Silk Souch-t de nem voltak vele problémáim. Ismerőseim is ezt használják.
17/L
12/13 anonim válasza:
én is 15 éves vagyok,már köbö egy éve tampont használok a nagy vérzésnél,akkor inkább minit,de ha mondjuk strandra megyek vagy nagyon erős a vérzésem akkor már normált.Márka: OB,szerintem ez a legjobb;)
13/13 anonim válasza:
Csatlakozom az OB-táborhoz. Eddig Pro Comfort Minit használtam,de ki akarom próbálni a Silk Touch-ot is. Érdekes módon volt egy doboz,amelyek mellett folyamatosan lefolyt a vér úgy,hogy még a tampon fele érintetlen fehér volt. Akkor vettem egy doboz legegyszerűbb tescós mini tampont,mert már csak arra volt pénzem,és az is nagyon jó volt,amellett nem folyt ki. Lehet,hogy akkor egy hibás doboz ob-t fogtam ki. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!