Miért nem megy fel a tampon?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves vagyok és nem tudom felhelyezni a tampont mert nem megy fel annyira amennyire mennie kéne és úszok és már nem tudok úszni ezért már egy hete és nagyon zavar már próbáltam több megoldást is de semmi sem sikerül úgyhogy ha valaki tud valamit javasolni az kérem szépen hogy minél hamarabb írjon előre is köszi mindenkinek2012. márc. 11. 17:36
1/6 anonim válasza:
Ha ezért már egy hete nem tudsz úszni, akkor gondolom már egy hete megvan. Jól értem?
Így már kevés vérzésed van és nem csúszik olyan könnyen. Szerintem ez lehet a gond. Bővebb vérzésnél sikerül felrakni a a tampont?
21 L
2/6 A kérdező kommentje:
Igen sikerült de most már nem
2012. márc. 11. 17:56
3/6 anonim válasza:
Minit se? Pedig az még kb akkor is felmegy, ha alig van meg. De akkor meg simán szűk vagy hozzá. Bírd ki azt a pár napot, nem halsz bele.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor ne ússz, mert nagyobb a fertőzésveszély, azt már nem is részletezem, hogy 13 évesen korai a tampon.
5/6 anonim válasza:
Miért lenne korai 13 évesen a tampon??
6/6 anonim válasza:
Mert egy 13 éves kislány nem felnőtt nő, sokkal könnyebben elfelejti a kézmosást előtte, vagy például, hogy 4-6 óránként cserélni kell. Ez sokkal nagyobb fertőzésveszélyt jelent, mint egy olyan nőnél, aki ezeket már nem felejti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!