Nagyon fáj sokszor a tampon felhelyezése és nem tudom, hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok nekem sokszor nagyon fáj amikor felrakom a tampont de sajnos nem tudok mit csinálni mert rendszeresen úszok és nem tudom hogy mit csináljak mert nagyon szeretek úszni és azért nem szeretném abbahagyni ha tudtok valamit javasolni akkor annak nagyon örülnék amúgy tegnap menstruáltam és nem szeretném kihagyni a keddi úszást.2012. márc. 11. 16:57
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy a kelleténél nagyobb méretűt tettél fel. Vagy talán ha nagyon "erőszakolni" kellett hogy felmenjen, akkor keresztbe fordulhatott. Nyúlj fentebb a tampi aljánál és tapizd ki hogy jó irányba áll-e.
21 L
2/6 A kérdező kommentje:
Minit használok és jó irányba állt.
2012. márc. 11. 18:01
3/6 anonim válasza:
Mióta használsz tampont? Csak mert én mikor elkezdtem egy ideig nekem is nagyon fájt, pedig én is minivel kezdtem. Kb 1 év alatt szoktam hozzá annyira, hogy ne érezzem, de addig nagyon kényelmetlennek éreztem.
4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap óta
2012. márc. 11. 18:23
5/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Lehet hogy még fiatal vagy hozzá(a fiatal lányoknak nem sikerül mindig felhelyezni), de szerintem ha nem megy ne erőltesd, inkább használj betétet.(és marad egy hónapban 21 napod az úszásra még mindig.)
6/6 anonim válasza:
Ó hát ha csak most kezdted el használni, akkor nem kell megijedni. Egyszerűen szokatlan a testednek, hogy egy idegen tárgy van ott. Ne szépítsünk rajta, mégis csak ott van valami, ami nem oda való. Meg fogod szokni, de idő kell hozzá. Ha muszáj, akkor egy két napig ne ússz egy hónapban, szépen lassan lehet rászokni a tampon használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!