Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont vagy betétet használtok?

Tampont vagy betétet használtok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
betét
2012. márc. 11. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:

betét..always

14/L

2012. márc. 11. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindkettőt. Itthon csak és kizárólag betétet használok, bellát vagy always-t, mert ez a kettő a legjobb nekem (mindig azt veszem, ami éppen akciós). Ha megyek valahova, akkor tampont használok, o.b. pro comfort normált vagy minit.

16/L

2012. márc. 11. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Betét. 3-4 évig tampont használtam, de csinált egy évekig kikezelhetetlen méhszájsebet, azóta újra betét.

20/L

2012. márc. 11. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Tampont, mert semmi pénzért nem üldögélnék a saját véremben.
2012. márc. 11. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Betét, always. Sokkal jobban szeretem, mint a tampont. De ha futok (heti 3x), akk tampon, mert ott zavarna. (Egyszer futottam betéttel, kidörzsölt :S

20/L

2012. márc. 11. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Betét,

mivel még 14-15 éves koromban próbáltam annyira ellazulni, hogy tampont tegyek, de nem sikerült, azóta persze eltelt 15 év, de nem éreztem hiányát egyszer sem, a betétek szerintem rohamosan fejlődnek, így egyre jobbak, kényelmesebbek. Én Allways-t használok.

2012. márc. 11. 14:40
 8/8 anonim válasza:
Én betétet használok mert az kényelmesebb....always
2012. márc. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!