Barátommal 1 éve vagyunk együtt, korábban nem volt senkivel sem szexuális kapcsolatom, de még csak pettingelni sem pettingeltem senkivel. A párommal nem akartunk egyből neki ugrani a szexnek, eleinte csak ujjazás volt. Kezdetben fájdalmat éreztem az 1 ujjnál, de ez viszonylag hamar elmúlt, ma már semmi gond nincs az 1 ujj bemenetelével. A 2 ujj az már érdekesebb... amikor belerakja akkor fájni szokott, de utána már nem... szóval "csak" akkor fáj amikor 1 ujjról 2-re vált, de az is beszokott menni és ha bent van, akkor már nem érzek fájdalmat. Meg az is akkor fáj, amikor először rakja be, utána ha kiveszi, majd visszateszi akkor már közel sem érzem azt a fájdalmat, mint amikor legelőször teszi be. Szex már volt, habár ott még szokott fájdalom lenni. Az is picit "nehezebben" megy be, de utána ha bent van nem érzek fájdalmat. Kb. december óta szexelünk. Nem mondom, hogy baromira fáj, de nem is csúszik be könnyedén. Ez lenne a vaginizmus?
Tampont használsz? És nőgyógyászati vizsgálaton is szokott probléma lenni? Azért kérdem, mert akik ebben szenvednek, azoknak általában ezek is gondot jelentenek.
Amúgy most úgy gondolom, hogy talán inkább csak félsz még, mivel ez az első kapcsolatod, ahol szex is van.
2012. márc. 6. 00:00
3/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem vaginizmus, csak simán nem lazulsz el eléggé.
2012. márc. 6. 00:01
4/14 anonim válasza:
Nem,inkabb tul szaraz vagy,vegyel sikositot.A vaginizmus az hüvelygörcs,de mivel a baratod behatol,nalad nem ez a gond.
2012. márc. 6. 00:02
5/14 A kérdező kommentje:
tampon az felmegy gond nélkül. nőgyógyásznál voltam még szűzen, akkor "úgy" nem vizsgált meg, csak elbeszélgetett velem. azóta viszont nem voltam, és ha a barátomnál nem tudok eléggé ellazulni, akkor nem valószínű, h egy idegennél menni fog, szóval gondolom, h fájni fog.:S
2012. márc. 6. 00:06
6/14 A kérdező kommentje:
egyébként az a baj, hogy én is érzem, hogy nem vagyok eléggé ellazulva. amikor először próbálkozott 1 ujjal, akkor az fájt és bár azóta ezzel semmi gond, az a bizonyos fájdalom a fejemben marad és sajnos mindig eszembe jut.
2012. márc. 6. 00:09
7/14 A kérdező kommentje:
... ezért lehet az, hogy a 2 ujjat még érzem, habár azt is csak akkor, amikor először beteszi. próbálok jobban ellazulni... csak ugye ez az egész pszichés dolog és nehéz kontrollálni.
2012. márc. 6. 00:10
8/14 anonim válasza:
Kell neked egy néger :P
2012. márc. 6. 00:23
9/14 anonim válasza:
Ha nőgyógyászhoz mész majd, akkor mindenképpen női nőgyógyászt keress, sokkal könnyebb elviselni a vetkőzést és a terpesztést is előtte, mint egy idegen férfi előtt.
Az "ellazulás" is elképzelhetőbb a női doki elött, aki feltehetőleg még türelmesebb is.
2012. márc. 6. 07:55
10/14 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és még szűz. Magamnak nem tudok felnyúlni, a tampont is félóráig tart feltenni, de a doki minden további nélkül felnyúl, egyáltalán nem fáj. Mondjuk csak ujjal vizsgált eddig 2x, de sokáig én is azt hittem, hogy vaginizmusom van, de a doki óta tudom, hogy csak nem bízok magamban. A dokiban megbíztam, el tudtam lazulni.
Magamnak hiába próbálkozok, azóta sem megy, barátom meg 5 éve volt, de akkor vele ilyeneket nem csináltunk, így nem tudom, hogy fiúval menne-e. :)
Szerintem ha agyban letisztázod a dolgot, nem lesz gond. Esetleg ha sokáig nem változik a helyzet menj el szexuálpszichológushoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!