Felfázás. Baktérium a vizeletben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Másfél hete voltam felfázva, első körben nem kaptam gyógyszert csak uh után. A laborom akkor gennyet vért és baktériumot mutatott. Kaptam rá sumetrolint. A baktérium számom akkor 3 volt, most újra be kellett adnom egy labort, de a baktériumom 10 lett, minden más negativ. Az hogy lehet, hogy gyógyszer mellett nőtt a baktérium számom?tegnap 22:57
1/1 anonim válasza:
Szia nem tudom voltál-e urulógián oda kellene elmenned és ott ultrahanggal meg nezik a veseidet,húgyhólyagodat.Nekem laphámsejt és vörösvérsejt volt benne 2szer is és monuralt irt fel az urulogus meg kell inni utána helyre jöttem. Vérképre és hasi uh-ra is elküldtek külön
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!