Menstruáció alatt lehet tamponnal ülőfürdőt venni?
Az aranyerem miatt javasolt az ülőfürdő, a sok krém, gyógyszer és kúp eddig nem sokat csinált de az ülőfürdő segít. Viszont nemsokára meg kellene jöjjön a menstruációm ami általában eltart 6-8 napig. Ebben az esetben lehet ülőfürdőt venni tamponnal?
(Elnézést ha rossz kategóriába tettem)
Kedves kérdező és kedves mindenki.
Az aranyér nemcsak a nehéz széklettől jön ki. Elég ha vagy túl hideg helyen dolgoznak, leülnek megfazott, vagy a túl sütős meleg is meg árt neki, jó meg előzni vagy ha megvan be gyógyul, de utána szintén ilyen hideg időben, szeles időben egy réteggel több nadrágot, szél álló nadrágot viselni. Vagy ha cipekszik attól is ki jöhet simán. Tessék mérlegelni mindenki a környezetét. Szabad melegiteni is picit gumi kulaccsal a végbél mögötti farok véget, akinek nincs gond a farok csont ideg szálakkal, elég egy pet palackos üveget törülközőbe csavarni, ha meg fázott közvetlen azon este, de ha már begyulladt, akkor véletlenül se ajánlott.
Ilyenkor összel és télen én gumi kulacsokat rakok a két vesém irányába az ágyba, de kinaiban vett gumikulacs is megteszi.
Mindet jól becsavarva ne szivárogjon mindenek előtt, és nem kivasalva rá feküdni. Akkor kifolyhat.
Üdv. Mindenkinek ha ezzel is segithettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!