Hogyan tudja walaki megoldani a menstruációt csak tamponnal, vagy mosható eszközökkel?
Aki abszolút betét meg tisztasági betét nélkül oldja meg a menstruációt, hogyan alkalmazza a többi eszközt?
Éjszakára is tampont használ? Meg tisztaságit sem test alá plusz védelemnek? Utóbbi kérdés ugye kehelynél is fennáll
Ha meg mensibugyiról van szó, az meg elég a teljes menstruációs időre?
Összességébe az a kérdésem, hogy valóban meg lehet oldani tisztasági/eü. betét nélkül a menstruációt a többi eszközt - tampon, kehely, mensibugyi - valamelyikét használva?
4 éve használok bugyit. Nem annyira erős a vérzésem, az egy tamponnyi nedvszívó képesség nekem elég. Általában amikor hazaétek akkor cserélem. Legközelebb meg reggel.
6 bugyim van, második nap után mosok es rotálom.
A 4 év alatt egyszer használtam betétet, amikor hirtelen jött meg és csak az volt a táskamban. Tampont pedig csak uszodába.
Ugyanolyan a bugyi mint a betét. Ha erős a vérzés, bugyibol is van nagyobb medvszivo kepesseu es akkor az kihuzza egesz nap
3#
Számomra visszataszító,hogy egész nap abban vagy. Tudom, tudom. Szagtalan, nem érzed stb blablabla.. és még is. Maga a tudat, hogy egész nap abban vagy. 🤢 Arról nem is beszélve biztos nem mosnám a menstruációs véremet a gépben
Tamponozok, 5-6 óránként csere.
Éjszakánként 8 órával későbbre ébresztőt állítok.
Semmi extra, cserébe nem ázok át és főleg nyáron nem a befülledt betétben ücsörgök.
A bugyi számomra visszataszító, plusz bárki bármit mond nem lehet kimosni belőle a vért - egyszer kipróbáltam kíváncsiságból, annyira tolták a reklámot. Nemkösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!