Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudja walaki megoldani...

Hogyan tudja walaki megoldani a menstruációt csak tamponnal, vagy mosható eszközökkel?

Figyelt kérdés

Aki abszolút betét meg tisztasági betét nélkül oldja meg a menstruációt, hogyan alkalmazza a többi eszközt?

Éjszakára is tampont használ? Meg tisztaságit sem test alá plusz védelemnek? Utóbbi kérdés ugye kehelynél is fennáll

Ha meg mensibugyiról van szó, az meg elég a teljes menstruációs időre?

Összességébe az a kérdésem, hogy valóban meg lehet oldani tisztasági/eü. betét nélkül a menstruációt a többi eszközt - tampon, kehely, mensibugyi - valamelyikét használva?

szept. 13. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

4 éve használok bugyit. Nem annyira erős a vérzésem, az egy tamponnyi nedvszívó képesség nekem elég. Általában amikor hazaétek akkor cserélem. Legközelebb meg reggel.

6 bugyim van, második nap után mosok es rotálom.

A 4 év alatt egyszer használtam betétet, amikor hirtelen jött meg és csak az volt a táskamban. Tampont pedig csak uszodába.

Ugyanolyan a bugyi mint a betét. Ha erős a vérzés, bugyibol is van nagyobb medvszivo kepesseu es akkor az kihuzza egesz nap

szept. 13. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Engem a hideg kiráz a menstruációs bugyitól.
szept. 13. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
#2 szó szerint ugyanolyan mint a betét. Csak nem csúszik el, nem dörzsöl és nem tetmel szemetet
szept. 13. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Régen a tampon alá betétet tettem hogy ha nem tudok időben cserélni akkor se legyen gáz. Mióta menstruációs bugyit használok azóta nincs semmi gond. Néha használok mellé tampont ha erősebb napokon vagyok.
szept. 13. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

3#

Számomra visszataszító,hogy egész nap abban vagy. Tudom, tudom. Szagtalan, nem érzed stb blablabla.. és még is. Maga a tudat, hogy egész nap abban vagy. 🤢 Arról nem is beszélve biztos nem mosnám a menstruációs véremet a gépben

szept. 14. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Tamponozok, 5-6 óránként csere.

Éjszakánként 8 órával későbbre ébresztőt állítok.

Semmi extra, cserébe nem ázok át és főleg nyáron nem a befülledt betétben ücsörgök.

A bugyi számomra visszataszító, plusz bárki bármit mond nem lehet kimosni belőle a vért - egyszer kipróbáltam kíváncsiságból, annyira tolták a reklámot. Nemkösz.

szept. 14. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
A menstruációs bugyit kézzel kell csap alatt kimosni. A mosógépbe már vér nélkül kell tenni. Én is így csinálom. Tény hogy nem egy felemelő látvány. De nyáron elegem lett a rámrohadt zacskós betétekből. A menstruációs bugyival olyan az élet mintha nem is lenne semmi extra dolog a lábam között. Nagyon kényelmes. És nem termelek vele egy halom szemetet. Nekem ez is szempont volt. 🤗
szept. 14. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!