Nagyon ciki ha nem tudom hova kell dugni a tampont?
Figyelt kérdés
:S XD2009. jún. 8. 20:04
21/28 A kérdező kommentje:
jó okés köszi :))
2009. jún. 8. 20:54
22/28 anonim válasza:
Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!:-)
23/28 A kérdező kommentje:
xdddddd
2009. jún. 9. 12:35
24/28 anonim válasza:
Szerintem foglalkozz mással, ennyi idősen nem itt kellene lógnod!
25/28 A kérdező kommentje:
pont.
2009. jún. 10. 20:34
26/28 anonim válasza:
én tudtam h nem viccelsz:) figyelj semmi gond nincs azzal hogy nem tudod...Itt azzal van a baj,hogy nem vagy felvilágosítva annyira...moss kezet és próbáld kitapogatni.A hugycsőnyílásod alatt és a végbélnyílásod fölött van...azaz a kettő közt :D vagy ha leguggolsz és odaraksz egy tökröt és úgy próbálod meg megkeresni(tisztakézzel! :D ) akkor meg is láthatod és úgy már könnyebb lesz :) hidd el nem olyan gáz:) viszont elsőnek mindenképp ob minit használj.Lazulj el,ne görcsöllj,és jól dugd fel mert ha nincs elég jól fent akkor érzed miközben mész vagy leülsz...akkor jó ha nem is érzed hogy benned van :)
sok sikert hozzá és ne foglalkozz mással aki esetleg megbántott most :)
27/28 anonim válasza:
Ne dőljetek be, kamu a csaj!!!!!!!
Ha csaj....
28/28 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van utolsó előtti válaszolónak:)
2009. jún. 11. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!