Nagyon ciki ha nem tudom hova kell dugni a tampont?
Figyelt kérdés
:S XD2009. jún. 8. 20:04
1/28 anonim válasza:
hát öö attol függ hány éves vagy
3/28 anonim válasza:
Igen, elég ciki:D Remélem csak poénból tetted fel a kérdést:D
4/28 anonim válasza:
A sunidba :))
Tudod, a két lábad között van két lyuk, amiből az egyik a feneked lyuka, gondolom, ezt megtalálod.
Na, a másikba kell dugni a tampont:))
5/28 anonim válasza:
Az előzőt javítom, 3 lyuk van:D Ebből az egyikbe nem nagyon fér bele. De ha megpróbálod, még úgy is van 1/3 esélyed, h eltalálod:)))
6/28 anonim válasza:
Hát remélem csak viccelsz:D
Nem a feneked lyukába kell hanem a másikba ott lent, szóval nem a füledbe, orrodba... bár olyat is láttam már o_O
7/28 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a fiatalságából, illetve a felvilágosítatlanságából adódóan nem tudja, nem viccből kérdezi. :S
A hüvelybe kell feldugni a tampont, oda, ahová a fiú beteszi a péniszét, amikor szeretkeznek, ameddig az ujjad felér fel kell nyomni.
De ha nagyon fiatal vagy, akkor sz-tem inkább betétezz egy ideíg.
8/28 A kérdező kommentje:
áááh csak viccből tettem fel a kérdést XDDDDDD
egy jót is akarok nevetni XDDDD
2009. jún. 8. 20:33
10/28 A kérdező kommentje:
am kösz a válaszokat!! idáig tök jó
xdd
2009. jún. 8. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!