Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem ciki az nekem ha tampont...

Nem ciki az nekem ha tampont veszek a boltba?

Figyelt kérdés

Leakarok váltani betétről mert mindig a "nyakamig" véres vagyok és viszket is benne.... Túl ciki lenne ha bemennék a boltba és tampont vennék? :/

12/L

2011. máj. 4. 19:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

Ha a te fejeddel nézzük, akkor betétet is ugyanolyan ciki lehet venni..

Nyugi, ha felnősz egyik sem lesz ciki.

2011. máj. 4. 19:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, ez természetes!

Ha mégis rosszul éreznéd magad, gondolj arra, hogy a boltban nem kizárólag magadnak vásárolhatsz, így mindenki gondolhat amit akar :P rajtam ez mindig segít!

2011. máj. 4. 19:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyáltalán nem ciki.Nők milliói tampont használnak,köztük én is.

11 éves korom óta menstruálok(sajnos...) sosem használtam betétet,nem is akartam sose.

21/L

2011. máj. 4. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi idősen mint te én is így gondoltam, de most hogy idősebb vagyok már rájöttem, hogy egyáltalán nem ciki. Én is ha látok valakit tampont venni, akárhány éves, nem gondolom róla, hogy de gáz. :D És hidd el senkit nem érdekel hogy mit veszel, amíg legális xD ... De gondolj bele szegény apukáknak vagy fiú testvéreknek milyen ciki már tampont venni az egy szem lányuknak illetve húguknak ??:D Illetve csak ők gondolják így...:)
2011. máj. 4. 19:17
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. máj. 4. 19:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

fiatalon sem ciki, csak annak gondoljátok (gondoltuk), idővel te is rá fogsz jönni, de amíg ez nem történik meg, addig mi hiába is mondjuk, hogy nem ciki :) az élet velejárója, ugyanolyan, mintha egy flakon ásványvizet vennél. A fiúk vajon agyalnak-e azon, hogy merjenek-e borotvát venni? Ki is teszem ezt kérdésnek :D

26/N

2011. máj. 4. 19:20
 7/17 anonim ***** válasza:
38%
Igen, tampont venni hihetetlenül ciki, senki nem csinálja. A tampont mindenki lopja, mert szégyelli megvenni, ezért van a gazdasági világválság.
2011. máj. 4. 20:42
 8/17 A kérdező kommentje:
XD
2011. máj. 4. 20:45
 9/17 anonim ***** válasza:
dehogy ciki,vegyél nyugodtan mint énis;),oldódj fel,a lányoknak természetes hogy ilyeneket kell venni,
2011. máj. 4. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Miért lenne ciki??? A menstruáció és az, hogy egy lány tampont használ a világ egyik legtermészetesebb dolga!!! Szerinted a boltba nincsenek nők? Ők is menstruálnak!!! Sőt ha attól félsz, hogy férfi az eladó, ő is tudja mi a menstruáció!!!
2011. máj. 5. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!