Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem ciki az nekem ha tampont...

Nem ciki az nekem ha tampont veszek a boltba?

Figyelt kérdés

Leakarok váltani betétről mert mindig a "nyakamig" véres vagyok és viszket is benne.... Túl ciki lenne ha bemennék a boltba és tampont vennék? :/

12/L

2011. máj. 4. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha sem vettem tampont, lévén hapsi vagyok. De gondolom ezt is csak le kell venni a polcról, és betenni a kosárba. Nem kell kérni, magyarázni, indokolni stb.
2011. máj. 6. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltam, hogy egy férfi fogja megadni a tökéletes választ a kérdésre (de itt látszik, mennyivel ésszerűbben gondolkodnak, mint mi:) )

26/N

2011. máj. 6. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ésszerűbben?! Egyszerűbben inkább. De néha ez a legjobb és egyetértek hogy tőle hallhattuk a legmegfelelőbb választ. :):D
2011. máj. 6. 22:18
 14/17 anonim válasza:
Nem kell kérni, magyarázni, indokolni stb.Leveszed a polcról,és kifizeted.
2011. máj. 7. 06:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, a pénztáros nem lesi, ki mit vesz. Lehúzza a vonalkódot, 1 mp múlva már arra sem emlékszik, mi volt a kezében, ki állt előtte. Gondold azt, hogy egy csomag cukorkát veszel.......és nem leszel zavarban.
2011. máj. 7. 10:55
 16/17 anonim ***** válasza:

10 évvel ezelőtt elhatároztam, hogy én mindig titokban fogok menstruálni, soha senki nem tudhat róla, hogy nekem éppen megvan.. Nem értettem az embereket, miért beszélgetnek erről, miért kérnek kölcsön tampont..

Azóta megváltoztam.. Én is ugyanúgy megtárgyalok mindent a barátnőimmel, kinek mikor jön meg, örülünk, ha szinkronban vagyunk, megbeszéljünk melyik tampont-betét mennyire nedvszívó.. stb. Szóval ne aggódj, kinövöd ezt a szégyen-érzetet ezzel kapcsolatban.

2011. máj. 7. 21:50
 17/17 Linda Wandana Dana válasza:
nem . ez nem ciki ez termeszetes dolog . nem fogsz nem vasarolni mert ciki e ,vagy sem . minden lany tuul esik az ilyen vasarlason ... NEM HALSZ BELE!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 14. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!