Értek már hozzád orvosnál ott, ahol épp talán nem kellett volna?
Nekem egyszer nőgyógyásznál a doki a vizsgálat végeztével megpaskolta a seggem, jelezve, hogy mehetek öltözni. Úgy ledöbbentem, hogy köpni nyelni nem tudtam (nő volt amúgy). A csupasz seggem, bakker!
Máskor (másik nődokinál) a fiatal asszisztensnőci nem hagyta, hogy magam másszak föl a vizsgálóasztalra, hanem megragadta a meztelen lábfejem, és betette a tartóba, egyiket a másik után. Még csak nem is a bokámnál fogta meg, hanem direktbe a lábfejem. Hogy jön ehhez??
Veletek volt már hasonló? És mit csináltatok?
(L/21)
ma 15:31
Nahát, az a melbimbó csipegetés és comb simogatás valami csodálatos érzés lehetett!
Szinte irigyellek, bele is borzongtál?
Hát azért nem mindenki ilyen szerencsés!
Vajon én is visszapaskolhatom a dokit legközelebb?
15:31 mert szerintem megalázó, betolakodó, leuraló gesztus, ha egy vadidegen (ráadásul korombeli, fiatal csaj) megfogja a csupasz lábfejem. Ha Te nem találod annak, hát nem tudom elmagyarázni sajna...
# 15/15
Na ez tulajdonképpen jópofa kedvesség lehetett...
Jaj, basszus, nem taperázta a combomat, egyszerűen csak rátette a kezét és végighúzta rajta, semmi durva nem volt benne.
Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy élveztem, hogy összenyomja a mellbimbómat xD, azt csak azért írtam, hogy más doki is csinálja, nemcsak az, akinél az egyik válaszoló volt. :D Ráadásul mivel se a manuális vizsgálattal, se az UH-val nem talált semmi eltérést, így ki is derült, hogy a prolaktinom magas és amiatt nem menstruáltam egy ideje. Csináltatott még egy hormonvizsgálatot és jééé, tényleg csak a prolaktinom volt magas. :D
02-29 02:36
még jó hogy nem kellett levenned, mert "zavarja" a hallgatózásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!