Értek már hozzád orvosnál ott, ahol épp talán nem kellett volna?
Nekem egyszer nőgyógyásznál a doki a vizsgálat végeztével megpaskolta a seggem, jelezve, hogy mehetek öltözni. Úgy ledöbbentem, hogy köpni nyelni nem tudtam (nő volt amúgy). A csupasz seggem, bakker!
Máskor (másik nődokinál) a fiatal asszisztensnőci nem hagyta, hogy magam másszak föl a vizsgálóasztalra, hanem megragadta a meztelen lábfejem, és betette a tartóba, egyiket a másik után. Még csak nem is a bokámnál fogta meg, hanem direktbe a lábfejem. Hogy jön ehhez??
Veletek volt már hasonló? És mit csináltatok?
(L/21)
Biztatásnak szánta, hogy bátran öltözz fel, nem kell a ruhát sem szégyellni. :-)
Amúgy tényleg nem illik.
Wow, nem semmi :)
Különben jobban meggondolva volt már, hogy hozzám ért a doki, de sosem éreztem bántónak, vagy zaklatásnak, vagy ilyesmi. Pl vérnyomásmérés, valahogy nem találtam a helyet, hogy hova rakjam a kezem, erre a doki megfogta a kezem, lerakta, megsimogatta, és fogta míg nem végzett a méréssel. De csak azért, hogy ne legyek már annyira ideges. (Általában ideges vagyok, ha orvoshoz kell menni). Mikor először voltam hüvelyi uh-on, akkor meg a nődoki simogatta meg a lábszáram, hogy nyugodjak meg, nem csinál semmi elviselhetetlent. Szerintem ezek inkább kedves gesztusok. De a fenékcsapkodás, na az gáz...
Nekem nőgyógyászaton férfi doki összecsippentette a mellbimbómat, egyiket a másik után, hogy nem váladékozik-e...
Mit mondjak , "csodás" volt!
Többet a közeléba se mentem...
ma 13:09
amikor ez történt, utána érdeklődtem, de senkit nem találtam, aki ugyanígy járt volna...
Lehet hogy ez is valami "új" vizsgálat, hogy még nyavalyásabban érezze magát az ember lánya?
Olyan már volt, hogy megkérdezték, szokott-e váladékozni, de összecsippentés még nem volt. Azóta sincs...
Nekem a combomat simogatta meg, miután végzett, de csak mert látta, hogy parázok. Utána UH-nál meg a kezemet, hogy felkelhetek. 20 éves voltam, a doki 45-öt, nehogy azzal jöjjetek, hogy ki akart kezdeni velem. xD
Ja, és bónuszban a mellbimbómat is összecsippentette, jött is belőle a tej. xD
Amúgy engem nem zavar, sőt, jól is estek. Szerintem egy érintés csodára képes. :)
Mondjuk azt megértem, hogy megepedőtél, hogy a fenekedre paskolt, de hogy a lábfejedet miért ne lehetne megfogni?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!