9 hetes kismama vagyok es a sex utan kis verfonalkak jöttek ki belölem (2db). Hetfön voltam orvosnal es minden rendben van! Lehet ez attol, hogy 20. -an kellett volna megjönnie?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 21:16
1/3 anonim válasza:
lehet de első 12 hétben ált ban jó mellőzni vagy nagyon nagyon óvatosan a szexet még annak is akinek minden ok.
2/3 A kérdező kommentje:
Hetfön megkerdeztük az orvost es azt mondta,hogy nyugodtan elhetünk hazas eletet.
2009. jan. 23. 00:25
3/3 anonim válasza:
Szia!NEkem is volt ilyen nagyon megijedtem és elmentem dokihoz nekem azt mondta lehetett attól a vérzés hogy valami sebet megsértett a párom vagy maga a szeretkezéstől!Ovatosságra intett minket innentől kicsit nyugdijasabb stilusban kell nyomnunk.Ennél többet ti sem tehettek vigyázzatok magatokra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!