8 hónapos lányom már kedd óta meg van fázva:szerdán voltunk is orvosnál. Kinek mennyi idő kellett, hogy rendbe jött a babája?
Figyelt kérdés
Láza nem volt lányomnak csak az orra folyik meg köhög.De egyik se akar múlni.Mondta az orvos,hogy ha nem múlik vigyem vissza.2009. nov. 29. 09:51
1/5 anonim válasza:
Nálunk volt, hogy pár nap, de volt, hogy hetekig beteg volt.Szóval ne ijedj meg de vidd vissza "megmutatni"!
Egy dologra nagyon figyelj: az orrát kb. félóránként porszívózd, mert ha lerakódik az arcüregbe, nagyobb bajok lehetnek. Addig Cebion, Nasivin, Sterimar meg amit felírt a doktornő. Jobbulást! :)
2/5 anonim válasza:
szia! Nálunk ugyanez volt...Mi nem sterimart használtunk, hanem fluimart, könnyebb bespriccelni neki, és utána jól kijön. A köhögés nekünk sem múlt el, aztán itt tanácsolták, hogy vegyek baby luff balzsamot a köhögésre. Nagyon jó!! Bekentem vele, aludt ő is és mi is éjszaka. Próbáld meg még a lándzsás útifű szirupot, amíg erről a balzsamról nem hallottam, azt adtam neki. Mi egyébként a dokinénitől paxirasol szirupot kaptunk. Nem ért semmit. Az orrát én nem szívtam gyakran, mert csak több termelődött.
3/5 anonim válasza:
Nekünk 10 napig tartott bár az torokgyulladás volt. Az orrát szívd amikor csak kell, hülyeség, hogy több termelődik. Lerakódik aztán viheted fül-orr-gégészhez arcüreggyulladással meg felszúratni a fülét. Nagyon fontos, hogy sokat szívd az orrát ha hallod, hogy van bene..
4/5 anonim válasza:
Én vettem sooldatot,azt a Nivea màrkàjut,nem tudom ismered -e az sokat segit ha abbol csepentessz,az én babàm nem beteg,de minden nap fürdés utàn cseppentek az orràba.Tisztit,és megöli a bacikat.
Azon kivül itasd meleg kamilla teàval,esetleg banànt turmixolj narancslével neki,az is természetes vitamin.Jobbulàst nektek!
5/5 anonim válasza:
Nálunk 1-2 hétig szokott tartani egy ilyen orrfolyós epizód. a gyakori orrszívással egyetértek ,gyerekkoromban még nem volt ugye ilyen szupi porszívós szívó, ennek következtében gyakran szúrkálták fel mindenemet. Én ilyenkor 5-6 alkalommal porszívózom az orrát nappal, ha neem tud aludni akkor éjszaka is többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!