Más babája is ennyire sír az orvosnál?
Nemrég voltunk a 18 hónapos oltáson, és amint beléptünk a rendelőbe, a kisfiam annyira elkezdett sírni, pedig még hozzá sem értek. Aztán mikor vizsgálták meg megkapta a szurit, addigra már úgy ordított és sikított, hogy már öklendezni is kezdett, majdnem hányt. Utána kint a váróban is még vagy 10 percig nem bírtam megnyugtatni, szegényt úgy sajnáltam. A doki szerint tudja, hogy ott mindig "bántják", mert az oltásokon kívül sose megyünk, mert nem beteges. Pár nappal később a védőnőnél (másik helyen) is nagyon félt, nem is engedte magát megmérni, de ott játékokkal nagy nehezen el lehetett terelni a figyelmét, így nem volt olyan nagy sírás.
Ez ilyen "fehér köpeny fóbia" lenne? Egyébként én is ilyen voltam, sőt még most is nagyon ideges tudok lenni egy egyszerű orvosi vizsgálat előtt. Ti babátok hogy viseli ezt?
kisfiam most 28 hónapos kb 6-7 hónapos koráig üvöltött minden vizsgálatnál.
most meg őt is meg kell vizsgálni mikor a kicsivel megyünk, ha reggel mondom hogy megyünk a doktornénihez majd ki ugrik a bőréből nem akar onnan eljönni.
állandóan a fogait mutogatja, ha mondják neki szuszogjon szuszog, a doki mondta is hogy ritka gyerek.
a gyógyszert is állandóan enni akarja, ha beteg én ép nem akar ebédelni mondom neki ha eszik utána kaphat gyógyszert és így ebédel
:D
kifordított fiam van, nem?
a pici most 10 hónapos na ő minden vizsgálatnál úgy ordít hogy nem vesz levegőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!