Kislanyomnak FEKETE az inye! Voltunk orvosnal es a diagnozis megdobbentett?!
14 honapos lanyomnak 2 kisorlo foga no.Az egyiknel ugy be van verezve az inye, hogy elvittem orvoshoz (ugyeletre) es az orvos kozolte, hogy O meg ilyet nem latott.
Akinel ennyire brutalisan zajlott a fogzas, mikorra szivodott fel a ver a baba inyebol? Hogyan tudott segiteni elviselni ezt a borzaszto fajdalmat?
Mar teljesen kivagyunk :(
Jaj istenem....nagyon sajnállak benneteket, de főleg a picurit...
bocsi, nem tudok segíteni, csak az együttérzésemet szerettem volna tudatni.
koszonom
felhivtam a fogorvosunkat ma delutanes annyit mondott, hogy csillapitsam a fajdalmat es varjak
fel lehetne vagni, de egy eletre rettegnem az orvosoktol :(
Együttérzek veletek,sajnálom a kicst.
Sajnos nem tudok segíteni,nem hallottam még ilyet.De nálunk a kisfiamnak is nehezen jönnek a fogai,mert vastag az ínye,nagyon szenved miatta.Ilyenkor Nurofen szuszpenziót adok neki,és sokat segít.
koszonom a valaszokat
gondolom itt is vannak azert fokozatok, mert azt mondtak az ugyeleten, hogy ilyet meg nem lattak
tehat, hogy ilyen csunya legyen valakinek
keszultem en is arra, hogy beverezhet, de ilyen latvanyra nem keszultem
:S
Hát vagy nem szoktak ilyennel ügyeletre menni, úgy általában orvoshoz sem.
persze nem vagyunk egyformák.
Az én fiamnak is volt ilyen, de eszembe sem jutott orvoshoz vinni, mert tudtam, hogy a fogzástól és el is tűnt pár nap alatt.
Nem tudom mennyire fájdalmas, mert én észre sem vettem egyik gyereknél sem, hogy jön a foga. És ezt sem jelezte brutális fájdalomnak.
Szia.
Nem tudom megkapod-e amit most írok.
Mi lett a picur ínyével?
A kicsi Manóm 11 hós van már 8 foga. Rettenet hogy milyen nehezen fájdalmasan jönnek neki lassan több mint féléve alig alszok éjjel-nappal.
Most lettem figyelmes hogy felől mindkét oldalt jönnek az őrlői és jobboldalon alul is. A felső őrlőknél jól be van duzzadva és fekete a vértől ahogy te is írtad.
Ezért kérdezem hogy mi lett vele mivel tudtál segíteni neki?
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!