Most őszintén:fogamzásgátlótól nő a mell vagy nem?
Figyelt kérdés
Hormonzavarom miatt fogamzásgátlót kell majd szednem,de még nem írta fel a doki,csak beszéltünk róla.Szőrösödés az egyetlen tünetem.Viszont a melleim elég kicsik (nagyitól örököltem).Fog tőle nőni a mellem?2012. febr. 26. 18:49
1/11 anonim válasza:
Lehet ilyen hatása, nálam mondjuk egyáltalán nem nőtt a mellem. Változó.
2/11 anonim válasza:
ha nö,akkor vele együtt a többi testrészed is,magyarul hizol.
3/11 anonim válasza:
igen mivel hormontabletták abszolúte nőhet
sőt lehet még bajszod is el kezd
4/11 anonim válasza:
Ezektől kis hormon tartalmúaktól, nem igazán nő meg, de a régiektől amitől borzasztóan ellehetett hízni attól nőtt sokaknak, ilyen pici mellűeknek is. De lehet ha évekig szeded akkor lesz valami változás. Nekem (35) is parányi mellem van.
6/11 A kérdező kommentje:
Pont azért kapom,mert szőrös vagyok:D Remélem nem leszek még szőrösebb.De ebben több hormon van,mert magas a tesztoszteron szintem,és ezért gondoltam,hogy hátha nőni fog tőle.
2012. febr. 26. 19:08
7/11 anonim válasza:
Német atlétanők
úgy néztek ki mint egy féri olimpikonok
8/11 anonim válasza:
Szőrösödésre antiandrogént szoktak írni, nem leszel tőle szőrösebb, de a melled se fog nőni. Amúgy ajánlom inkább endokrinológust keress fel, mert ha abbahagyod a bogyót a tünetek ugyanúgy visszajönnek majd.
9/11 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, a hormonális foggátló csak ideiglenes "megoldás", ami azonnal visszatér az elötte lévő állapotba, amint abbahygzod a szedését és szerencsés vagy, ha más gondot nem okoz majd...
10/11 anonim válasza:
szia!
Nekem nőtt egy méretet, 80-ról 85-re. Lindynette30-tól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!