A tojás sárgájától ugye nem lesz semmi bajom? 12/L
Szoktam tojássárgáját enni, mert könnyű elkészíteni, finom (persze cukorral).
Ugye nem lesz tőle semmi bajom?:O
Nem szabad annyira nyersen.
1.undorító.
2.elkaphatsz belőle valamit.
3. nem könnyebb 10 perc alatt megfőzni??:OOOO
durva vagy :D
A tojás sárgája tele van koleszterinnel. 3db-ban egy felnőttnek ajánlott heti adagnyi koleszterin van.
A nyerstől pedig könnyen kaphatsz valamilyen betegséget (főleg szalmonellát).
Ne írjatok már hülyeségeket, semmi baja nem lesz tőle, nagyon is egészséges - bár én soha nem enném meg nyersen.
Viszont feltörés előtt tényleg hypozd le, így tuti nem kapsz el semmit.
Köszi:))
Az egyik válaszolónak: Nem, nem undorító. ;)
nem egyszerűbb 10 perc alatt megcsinálni, mert azt nem szeretem...
És nem vagyok durva, hogyha ezt ennek tartod, akkor nyisd ki a szemed, és tudd meg, hogy nagyon sokan eszik így!;)
"Nem szabad annyira nyersen."
Miért is?
"1.undorító."
Neked. Másnak meg az a finom. Legyilkolt állatokat enni nem undorító? Kakasherét, bélbe töltött húst? Velőrózsákat rántva? Virslit szoktál enni? Tudod miket darálnak bele? Na abban ezerszer undorítóbb dolgok vannak mint egy tojásban. Nem beszélve arról, hogy mi van pl. a gumicukorban vagy a készételekben. Vagy te csak bio gyümölcsöt eszel bio zöldséggel, soha semmi feldolgozott húst?
Ettél már mekiben hamburgert? Mert ha igen, akkor inkább ne szólj meg senkit, hogy undorító amit eszik.
"2.elkaphatsz belőle valamit."
Igen. De mástól is. Én 39 éve eszem, de soha semmi bajom nem lett tőle. Egyszer a nagymamám tíz tojásból piskótát akart csinálni, amikor kikeverte a sárgáját cukorral, mondta hogy vehetek belőle egy picit, amíg telefonál. Mire visszajött addigra úgy bezabáltam, hogy nem lehetett már belőle piskótát csinálni. Semmi bajom nem lett tőle, de többet nem is hagytak egyedül a tállal.
"3. nem könnyebb 10 perc alatt megfőzni??:OOOO "
Nem, mert annak tök más az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!