Ha kifaakad egy tojás nagyságú ciszta akkor az mivel jár? és fáj?
Figyelt kérdés
V hogy? Mert van egy cisztám, és most csak úgy elkezdtem vérezni, mikor nem is kéne. Lehet az fakadt ki? aggódok, mert 8hós cicizős fiam van itthon, és ha bemegyek a kórházba, és bent tartanak. pénteken nőgyógyászati műtétem is volt ,és amiatt is aggódok, mert lehet h az?!2011. febr. 9. 19:12
1/6 anonim válasza:
Hú, Én nem tudok neked segíteni, de nagyon sajnálom, hogy ennyi baj történik veled...:-( Kitartás!
Szerintem amúgy a nőgyógyi műtét után normális a vérzés, nem?
2/6 anonim válasza:
En most rogton felhivnek egy orvost!
4/6 A kérdező kommentje:
doki hívás volt, azt mondta normális h vérzek, amíg "normális" keretek között megy... és nem is vészes, csak ha kifakad a ciszta, akkor normális h fogja magát a cucc és kijön... mert vannak benne ilyen (bocs a kifejezésért) takony szerű dolgok is, ami lehet a ciszta széle. valaki volt hasonló esetben? v ismer iylet? ez normális? mert a doki mondom azt mondta h vagy menjek be most este, v holnap és akkor megnyugszok...
2011. febr. 9. 19:31
5/6 anonim válasza:
nekem kifakadt egy 7 cm-es cisztám, már műtéti időpontom is volt, aztán iszonyatos görcsöm volt, 20 percig tartott, szó szerint hangosan nyöszörögtem, pedig nem vagyok ilyen tipus, a telefonig sem jutottam el, egyedül voltam, csak fetrengtem magzatpózban és azthittem kiszakad az egész petefészkem. nagyon sokféle alhasi fájdalmam volt már, de erről határozottan tudtam, hogy EZ AZ. nem jött ki belőlem semmi trutymó, a ciszta, legalábbis ami nekem volt, befelé ürült, és folyadék maradt a hasamban. ez felszívódott szerencsére, uh-ra kellett járnom, mert ez a folyadék el is fertőzheti a belső szerveket, ezért kell nagyon figyelni rá. remélem valamennyit segítetettem, és hogy jobban vagy azóta
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, hát kórházba bementem,, mert nem nyugodtunk, és semmibaj, meg semmi . a ciszta ugyanúgy ott van, és nagy 11*8 as :S ebből műtét lesz, ha nem szívódik fel... a vér nemtudom mé lehetett, de adoki is azt mondta h nyugi nincs baj, mega műtét utáni izéke lehetett... de köszönöm!
2011. febr. 10. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!