Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megbízzak a nőgyógyászomban?

Megbízzak a nőgyógyászomban?

Figyelt kérdés
A múlt év tavaszán egyszer volt egy gyulladásom, ami egy korábbi fertőzésből terjedt a méhemre és a petefészkemre. Eléggé fájt, tehát elfogadtam, hogy jól lehordott miért nem mentem előbb, stb. Később ,amikor visszamentem kontrollra, alig nézett rám, már épp a rendelési idő végén volt, és úgymond "lustán" megállapította, hogy már nincs semmi bajom. Most ismét elmentem, mert kicsit szurkált az alhasam, megint kezdődő gyulladást állapított meg. Felírt egy csomó gyógyszert, nyugtázta, hogy időben fordultam hozzá, mert még nincs nagy baj stb. de azért legombolt 8.000 forinttal. Tisztában vagyok vele, hogy ha magánrendelésre járok, az nem olcsó, de ez máshol is így van? Tényleg ennyi a tarifa? Egy lyukvizit és kész? Laboron már kizárták a húgyuti problémákat, ezért mentem hozzá. Tavaj, amikor gyulladást állapított meg, valahogy nem ezt éreztem amit most, nem tudom leírni. Egy fél perc bekukucskálással állapította meg az ismételt gyulladást, de valahogy most én nem ezt érzem.
2012. febr. 16. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ár az átlagos, sajnos magánban ennyi. De a "szolgáltatás" nem tűnik épp megfelelőnek.

Egyrészt ha már 8 ezret legombol rólad, nem ártana normálisan hozzád szólni. Másrészt azért vmi kenetvétel nem ártott volna, hogy mégis mitől van gyulladásod...

2012. febr. 16. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy menj el egy másikhoz maszekhoz vagy rendes rendelésre de semmiképp ne hagyd annyiban mert romolhat a helyzet és nehezebb lesz rendbe szedni.
2012. febr. 16. 19:53
 3/5 Napkiraly ***** válasza:
keress 1 normálisat
2012. febr. 16. 23:12
 4/5 Napkiraly ***** válasza:
privátban írok számot ha gondolod
2012. febr. 16. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy ez nem az igazi...
2012. febr. 17. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!