Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hónaljcsomó kérdés, megbízzak...

Hónaljcsomó kérdés, megbízzak az orvosokban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. szept. végén, okt. elején vettem először észre egy csomót a hónaljamon. elmentem a helyi sebészetre, a doki egyből rávágta: szőrtüszőgyulladás. Meg is nyugodtam, idő múltán kisebbnek is éreztem, aztán már nem is volt ott. Most a héten megint ott volt, pontosan ugyanott és ugyanakkora, mint a múltkor. Elmentem egy másik közeli város sebészetére. itt sokkal kedvesebbek voltak, de igazából itt meg egyből azt mondták, ez mindennapos és verejtékmirigy gyulladás. Nézem a neten azt írják a verejtékmirigygyusziról, hogy fájdalmas, én viszont nem találom fájdalmasnak, inkább csak kellemetlen, ahogy pl. a ruha ujja odaér és a terület mielőtt észrevettem volna a csomót, viszketett, most már nem viszket. A csomó maga kb. meggymag nagyságú, kissé hoszúkás.

Hihetek a dokiknak, tényleg ártalmatlan dolog ez, vagy valami komoly is lehet. Én amúgy megbízom az orvosokban, de mindkettő olyan hamar rávágta a diagnózist, hogy kicsit úgy érzem nem voltak alaposak.

Köszi!

2011. jan. 1. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

a hónaljban be szokott gyulladni valami, az normális. Nekem is volt egy időben kis duzzanat, aztán elmúlt, nemtudom 2-3 hét múlva tán.

Ha más bajod nincs, akkor szerintem ne foglalkozz vele.

2011. jan. 1. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem szinte állandó dolog.

Egyszer volt olyan,h tettek rá vmi krémet és le is fedték,h ne érintkezzen semmivel,mert már annyira fájt,h szinte sírtam.

Akkor elmúlt kb fél évig és azóta nem 1x észre veszem,h megint ott van,és hát nem az h fáj,de nagyon erőseket szúr.

Azt tanácsolták nekem sebészeten,h ne borotváljam,mert az válthatja ki a gyulladást.

Na én azóta se törődök vele és ennek már vagy 6 éve,és néha van úgy h fél évig azt se tudom,h létezik ilyen :)

A lényege még az is,h ne hagyd magad beizzadni,mert ez is rá tesz 1 lapáttal!

Sokkal többet nem csinálnak vele az orvosok!

Ha borotválod akkor próbáld meg gyantáztatni v epilátorral leszedni...ha meg a borotvát választod akkor sajnos hozzá kell szoknod,nyáron a melegben meg kerüld el azt,h nagyon izzadj a hónaljadból!

2011. jan. 1. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:
remélem tényleg nem lesz komoly bajom. igazából engem az zavar, hogy nem fáj. a gyulladások viszont általában fájnak, nem? az orvosok igazából csak rápillantanak az emberre és kész. (bár ha komoly bajom lenne, akkor nyilván szeptember ótan egyáltalán nem múlt volna el).
2011. jan. 1. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:

15:49-es vagyok

Nekem se mindig fáj,valamikor szinte észre se veszem,h ott van,csak borotválásnál,h vmi van ott és akkor látom,h megint ott egy csomó...csak ugye nem fáj!

Nincs semmi komolyabb bajod nyugi :)

2011. jan. 1. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi! :) azért jöhet még vélemény...
2011. jan. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!