Hasi puffadás. Lent kérdés?
Már majdnem 1 hete ilyen feszülő érzés van a hasamba és kellemetlen, ilyen puffadásszerű. Szerintetek mitévő legyek? Volt valakinek már ilyen feszülő hasi fájdalom, nem fáj, csak kellemtlen? És sokszor van olyan érzésem, hogy WC-znem kell, de még sem.
Erre van valami megoldás? Vagy el kell mennem orvoshoz?
Mit ettél? Mert az is befolyásolhatja.
Egy kis köménymag segíthet rajta.(De kömény tea is jó lehet rá)
Ha viszont továbbra is fennáll majd a probléma, akkor menj orvoshoz, mert epeproblémára, vagy az emésztőenzimek hiányára utalhat.
Erre ajánlják a probiotikumokat, vagy esténként 1 activiát.
Tej, vagy lisztallergia is okozhatja, esetleg kevés mozgás, nehézs és zsíros, fűszeres ételek, de valamilyen gyomorbetegség is, ami már kivizsgálást igényel.
Puffadásra én szerdán kezdtem egy homeopátiás szert. Pro Intenzyme a neve. Ez egy kapszula. Csak természetes anyagok vannak benne, tehát nincs semmi mellékhatása. Kicsit drága, de megéri! Egyébként ÁFÁ-val együtt 4100 forint. Már most sokkal jobban érzem magam! Jobb ha neten rendeled, mert így olcsóbb. Be is linkelem Neked.
GYógyszertárban kapható STPMPAX tabletta jó puffadásra, és csak természetes összetevőket tartalmaz. Semmilyen mellékhatása nincs.
Mezei katáng tea rendbehozza az emésztést.
STOMPAX TABLETTA a neve.
Elnézést a fenti üziben elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!